XTB KSW Colosseum 2 Fight card compleet met Arek Wrzosek en sterkste man Mariusz Pudzianowski MMA Nieuws
MMA Nieuws

XTB KSW Colosseum 2 Fight card compleet met Arek Wrzosek en sterkste man Mariusz Pudzianowski

XTB KSW Colosseum 2 Fight card compleet met Arek Wrzosek en sterkste man Mariusz Pudzianowski


De line-up voor XTB KSW Colosseum 2 is compleet en het toneel staat klaar voor een van de grootste MMA-evenementen ooit. Bijna 45.000 tickets zijn al gekocht terwijl fans naar het Nationale Stadion in Warschau in Polen komen op 3 juni om een schitterende line-up te bekijken.

In het hoofdprogramma zullen MMA-held Mamed Khalidov (36-8-2) en zijn rivaal Scott Askham (19-5) het allerlaatste hoofdstuk schrijven in hun geschiedenis en op het grootste podium ooit. Het is de laatste gevecht in een van de grootste trilogieën ooit in de Europese MMA-geschiedenis.

De onbetwiste KSW-lichtgewicht titel wordt bepaald in de co-hoofdpartij als KSW-lichtgewicht kampioen Marian Ziolkowski (25-8-1) en interim-KSW-lichtgewicht- en verenigd weltergewicht champion Salahdine Parnasse (17-1) eindelijk hoofd aan hoofd staan.

Ex-Glory Arek Wrzosek in de KSW kooi

De vijfvoudig 's wereld sterkste man Mariusz Pudzianowski (17-8) staat tegenover de voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Artur Szpilka (2-0) in een grote wedstrijd tussen twee Poolse sporticonen. Bovendien vechten Pawel Pawlak (21-4-1) en Tomasz Romanowski (18-8) om de vacante KSW-middengewicht titel en Jakub Wiklacz (14-3-1) verdedigt zijn KSW-bantamgewicht titel tegen de explosieve Braziliaan Werlleson Martins (18-5).

XTB KSW Colosseum 2 Fight card compleet met Arek Wrzosek en sterkste man Mariusz Pudzianowski

Verder op het programma staan ​​twee van Europa's elite-strikers als de Poolse Arek Wrzosek (2-0) tegenover de Roemeense Bogdan Stoica (0-0), KSW-legende Michal Materla (32-9) staat klaar voor de uitdaging van de opkomende ster Radek Paczuski (5-1) en de voormalige WBO-cruiserweight bokskampioen Krzysztof Głowacki (0-0) staat tegenover de bare-knuckle bokser Patryk Tołkaczewski (0-0) volgens MMA-regels, plus nog veel meer spannende wedstrijden.

Fans over de hele wereld kunnen XTB KSW Colosseum 2 live bekijken op www.KSWTV.com & de KSW App, terwijl fans in Polen, het VK, Scandinavië, Nederland en de Baltische staten live kunnen kijken op Viaplay!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws