Rico Verhoeven: 'Kickboksen nooit meer hetzelfde' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Kickboksen nooit meer hetzelfde'

Rico Verhoeven: 'Kickboksen nooit meer hetzelfde'

Rico Verhoeven is de beste kickbokser ter wereld en mede verantwoordelijk voor het veranderen en groot maken van de vechtsport.

Dat kickboksen, boksen en de vechtsporten in het algemeen een stevige opmars hebben gemaakt de afgelopen jaren is niet te ontkennen. Dat Rico Verhoeven een van de boegbeelden is ook niet. Het was een weg om het van het negatieve beeld wat er rond kickboksen hing om te buigen en de sport next level te maken.

Rico Verhoeven is zijn belofte nagekomen

Om nog maar eens aan te geven dat de talenten van weleer zoals Verhoeven de belofte die zij ooit deden na zijn gekomen, poste de Glory Kampioen een foto met een alleszeggende tekst op zijn Insta account.

"In die tijd was alles nog een droom en een doel om na te jagen.... Jaren later zou boksen en kickboksen nooit meer hetzelfde zijn", schrijft Rico. "Omdat we deden wat we zeiden dat we zouden doen ......... en dat is de allerbeste van onze generatie geworden."

Voor de oplettende fans zijn naast Rico nog een aantal bekende vechters en legendes te zien die de sport groot maakte zoals boksicoon Tyson Fury, Albert Kraus en topkickbokser Daniel Ghita. Laatstgenoemde maakt nu deel uit van het Roemeense parlement.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws