'Vast in mijn eigen lichaam!' Rico Verhoeven over blessure en terugkeer naar de ring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Vast in mijn eigen lichaam!' Rico Verhoeven over blessure en terugkeer naar de ring

'Vast in mijn eigen lichaam!' Rico Verhoeven over blessure en terugkeer naar de ring

Rico Verhoeven Glory Wereldkampioen kickboksen raakte zwaar geblesseerd en werd recentelijk geopereerd. Dit voorkomt dat hij dit voorjaar tegen Antonio Plazibat zal vechten om de titel.

Bij het praatprogramma van Eva Jinek gisteravond was Verhoeven gast om te praten over zijn aankomende film Black Lotus waar hij de hoofdrol in speelt. Met zijn geopereerde knie op een kussen vertelde de topatleet dat het voelt of hij vast zit in zijn eigen lichaam.

Rico Verhoeven pas na de zomer weer topfit

"Ik zit vast in mijn eigen lichaam, ik wordt er niet echt vrolijk van. Maar het is zoals het is," zegt Verhoeven. Op de vraag wanneer hij weer verwacht te vechten zegt Verhoeven dat hij hoopt na de zomer te kunnen vechten.

Dat dit best lang is bevestigde de kampioen; "Ik verwacht na de zomer, maar dan ben ik wel weer topfit." Intussen zit zijn tegenstander Plazibat even in de wachtkamer. Deze werd gisteren verkozen tot Glory Kickbokser van het jaar 2022.

Over zijn film zegt Verhoeven dat dit een echte droom is die uitkomt. De eerste beelden beloven veel actie zoals wij het gewend zijn van de Amerikaanse films in hetzelfde genre.

Poll

Zal Rico Verhoeven er in slagen zijn titel te behouden tegen Antoni Plazibat?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws