'Kan wel janken!' Logan Paul tekent contract met UFC vechtsportorganisatie Nieuws
Nieuws

'Kan wel janken!' Logan Paul tekent contract met UFC vechtsportorganisatie

'Kan wel janken!' Logan Paul tekent contract met UFC vechtsportorganisatie

Logan Paul kan wel huilen van vreugde, de Amerikaanse influencer, bokser en WWE worstelaar heeft een contract getekend met de UFC.

De YouTube-ster, die zich ook bezighoudt met zowel boksen als professioneel worstelen, tekende gisteren een deal met UFC baas Dana White om van PRIME Energy de officiële sportdrank van UFC te maken. Paul is de grote man achter het energiedrank merk, dus verwacht zijn logo te zien spetteren tijdens de UFC wedstrijden in 2023.

"We hebben PRIME gemaakt om te laten zien wat er gebeurt als rivalen samenkomen als broers en zakenpartners om de leegte te vullen waar geweldige smaak en functie elkaar ontmoeten", aldus een verklaring van Paul. "We hebben ons eerste product, PRIME Hydration, in 2022 gelanceerd en sindsdien hebben we talloze uren gewerkt om uit te breiden in retailers, nieuwe markten te bereiken en nieuwe producten te formuleren waarvan we weten dat je ze geweldig zult vinden."

Hoeveel geld er gemoeid is met de deal is niet bekend gemaakt. Prime zal in ieder geval Monster Energy vervangen die een aantal jaar de officiele partner van de UFC was.

Denk jij dat Prime een goede partner is voor de UFC en haar vechters? Reageer in de comments hieronder!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws