Bellator MMA-ster AJ McKee wil Floyd Mayweather de boksring in lokken MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator MMA-ster AJ McKee wil Floyd Mayweather de boksring in lokken

Bellator MMA-ster AJ McKee wil Floyd Mayweather de boksring in lokken

AJ McKee, de voormalige Bellator MMA-kampioen, wil bokslegende Floyd Mayweather de ring in lokken voor een volledig Amerikaanse vechtsport wedstrijd.

MMA-vechter McKee heeft al eerder aan Mayweather gevraagd om te vechten en heeft zichzelf 'de Floyd Mayweather van MMA' genoemd. Mayweather stopte met professioneel boksen na zijn overwinning op Conor McGregor in 2017. Nu daagt McKee de bokslegende opnieuw uit, maar moet eerste nog een klus klaren.

"Ik ben een hond, man. En ik wil nog steeds tegen Floyd vechten", vertelde McKee aan Insider. "Ik heb hem een paar keer gesproken en ik heb hem gezegd dat ik tegen hem wil vechten. Ik weet niet of hij het persoonlijk opvatte, maar het is gewoon, ik ben de beste van mijn sport, jij bent het beste van jou."

AJ McKee is de Floyd Mayweather van MMA

McKee moet eerst de Bellator-handschoenen aan om kans te maken op een levens veranderende wedstrijd tegen Mayweather. Hij neemt deel aan een acht man tellend toernooi waarin ook Usman Nurmagomedov, Patricky Pitbull, Benson Henderson en Sidney Outlaw meedoen.

Degene die ongedeerd en zonder nederlaag uit de drie rondes komt, wordt niet alleen kampioen, maar ook een miljoen dollar rijker. Bellator zal deze week de officiële match-up en brackets voor het toernooi aankondigen. McKee heeft gezegd dat hij al lange tijd heeft gedroomd van het worden van kampioen in twee divisies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws