Zo zit Osaro in de wedstrijd tegen Verhoeven: 'Ik weet hoe ik van hem moet winnen' Nieuws
Nieuws

Zo zit Osaro in de wedstrijd tegen Verhoeven: 'Ik weet hoe ik van hem moet winnen'

Zo zit Osaro in de wedstrijd tegen Verhoeven: 'Ik weet hoe ik van hem moet winnen'

Tariq Osaro staat op het punt om de top van de zwaargewicht divisie van het kickboksen te betreden en is vastbelsoten de huidige kampioen, Rico Verhoeven, te verslaan deze zaterdag tijdens Clody Collison 6 in het GelreDome, Arnhem.

Interim kampioen Osaro die vindt dat Verhoeven zijn titel had moeten verliezen vanwege inactiviteit trotseert de kampioen die moet bewijzen het nog in zich te hebben na twee jaar. Osaro zei daarover "Wanneer je de titel van kampioen draagt, dien je aanwezig te zijn bij je gevechten. Mocht je hier niet aan voldoen, dan zou je je kampioenschap moeten verliezen. Dat is mijn standpunt. Het handhaven van deze normen zorgt ervoor dat kampioenen hun honger behouden."

De Glory Grand Prix, een jaarlijks achtmanstoernooi, wacht ook op Osaro in het nieuwe jaar, maar hij wil eerst Verhoeven verslaan en als kampioen meedoen. Osaro's kracht en conditie maken hem optimistisch over zijn kansen tegen Verhoeven, en hij is vastberaden om de kampioen te verslaan in zijn comfortzone.

Kritiek op Rico Verhoeven en vastberadenheid om te winnen

Osaro beschouwt dit gevecht als belangrijker dan de Glory Grand Prix, omdat Verhoeven al tien jaar ongeslagen is en de onbetwiste man is voor veel fans. Osaro ziet dit als zijn kans om die positie over te nemen. "Ik ben van plan om hem te verslaan op zijn vertrouwde terrein. "

"Deze strijd is van groter belang dan de Grand Prix, aangezien niemand hem in het afgelopen decennium heeft weten te verslaan. In de ogen van het brede publiek is hij de dominante figuur. Dat betekent dat ik de persoon kan worden die hem van zijn troon stoot", aldus Osaro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws