🎥 Rico Verhoeven belachelijk gemaakt door 'nare man' Maxim Hartman: 'Triest figuur' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven belachelijk gemaakt door 'nare man' Maxim Hartman: 'Triest figuur'

🎥 Rico Verhoeven belachelijk gemaakt door 'nare man' Maxim Hartman: 'Triest figuur'

Maxim Hartman heeft stevige kritiek geuit op Rico Verhoeven in zijn podcast "Wat een Week!". Hartman beschreef Verhoeven als een "omgekeerde frietzak" en ging verder met herhaalde beledigingen.

De podcast, gepresenteerd door de roddelkoning Maxim Hartman, staat bekend om zijn gebrek aan inhoud en lijkt vooral te draaien om het beledigen van anderen. Dit keer was Rico Verhoeven het doelwit van Hartman's venijnige opmerkingen. De reden voor deze haat is onduidelijk, maar de toon was duidelijk vijandig.

Twee trieste figuren in een podcast

Tijdens de uitzending beweerde Hartman dat Rico Verhoeven steeds zwaarder wordt en zich ontwikkelt tot een papzak. Hij richtte zich cynisch tot de camera en vroeg zich af of "Ricootje" aan het kijken was, omdat hij hem wilde vragen wat er met hem aan de hand is. Aan de zijde van Maxim Hartman zat co-host René van Leeuwen, die eveneens negatieve opmerkingen maakte over Rico Verhoeven, maar tegelijkertijd beweerde dat hij en Rico goede vrienden zijn.

De kritiek van Maxim Hartman op Rico Verhoeven in zijn podcast "Wat een Week!" bleef aanhouden. Hij beweerde dat Rico eigenlijk vrij kalm is, terwijl René van Leeuwen stelde dat Rico Verhoeven helemaal geen gangster is. De twee mannen gaven aan dat Badr wel de X-factor heeft, terwijl Rico dat volgens hen niet heeft.

Maxim Hartman beweerde verder dat Rico geen alpha-man is en hem vergeleek met een omgekeerde frietzak met weinig hersenen. De podcast ging minutenlang door met beledigingen richting Rico Verhoeven. Fans van de Glory kampioen kunnen er niet echt om lachen en reageerden dan ook woest in de commentaren; "Twee trieste figuren in een podcast", schrijft een Verhoeven fan in een alleszeggende reactie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws