Badr Hari doorbreekt stilzwijgen op social media: 'Trotse Marokkaan met een missie' Nieuws
Nieuws

Badr Hari doorbreekt stilzwijgen op social media: 'Trotse Marokkaan met een missie'

Badr Hari doorbreekt stilzwijgen op social media: 'Trotse Marokkaan met een missie'

Na zijn recente nederlaag tegen Uku Jurjendal tijdens Glory 89 in Bulgarije, heeft de Nederlandse kickbokslegende Badr Hari zijn stilzwijgen doorbroken. Badr Hari, die kort voor de wedstrijd al zijn berichten van Instagram had verwijderd, deelde vandaag een bericht in zijn Instastory waarin hij zijn missie en passie onthulde.

"Kinderen die aan sport doen zijn mijn grootste motivatie. Het is altijd mijn droom geweest om kinderen in beweging te krijgen, en nu kan ik dat doen via mijn eigen sportschool," aldus Hari in zijn Instastory.

In zijn bericht benadrukte hij het belang van sport voor de jeugd en de impact die het kan hebben op hun levens. "Sport biedt zoveel meer dan alleen fysieke activiteit. Het leert kinderen belangrijke levenslessen en helpt hen te groeien. Ik ben dankbaar dat ik een positieve invloed op hun levens heb."

badr hari

De topvechter, die bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties in de ring, lijkt nu zijn passie voor sport te willen delen met jonge atleten. "Samen ontdekken wij hun talenten en bouwen wij hun zelfvertrouwen. Sport is mijn passie en mijn missie!"

Badr Hari blijft een legende

Hari, een trotse Marokkaan, gebruikte ook de gelegenheid om zijn land te eren en te inspireren. "Als een trotse Marokkaan, wilde ik ook mijn land in dit bericht betrekken. Laten we onze Marokkaanse kinderen inspireren om actief te zijn en hun potentie samen te ontwikkelen."

Badr Hari heeft al ervaring als coach bij House of Glory, waar hij zijn toewijding en passie toonde bij het trainen van zijn team voor succes. Het lijkt erop dat Hari na een roemrijke kickbokscarrière nu zijn aandacht wil richten op het begeleiden en inspireren van de volgende generatie atleten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws