'Pak met geld!' UFC-ster Conor McGegor geeft jochie flink wat poen voor hebbedingetje Nieuws
Nieuws

'Pak met geld!' UFC-ster Conor McGegor geeft jochie flink wat poen voor hebbedingetje

'Pak met geld!' UFC-ster Conor McGegor geeft jochie flink wat poen voor hebbedingetje

Conor McGregor de grote UFC-ster heeft geld uitgedeeld om zijn eigen actiefiguur te kopen van een jong jochie.

In de eerste aflevering van The Ultimate Fighter seizoen 31, met Conor McGregor en Michael Chandler als tegenovergestelde teamcoaches, die onlangs op UFC Fight Pass werd uitgezonden, was te zien hoe McGregor zichzelf verwent met een actiefiguur van zichzelf.

In het fragment zat McGregor met het jongetje, dat vermoedelijk de actiefiguur in bezit had, en bood aan deze te kopen. Voordat 'The Notorious' een reactie kreeg, had hij al een bundel geld tevoorschijn getrokken en wat te voorschijn gehaald om aan het kind te geven.

Conor McGregor betaald jonge fan pak met geld voor actiefiguur

McGregor zei in het fragment: "Ik neem deze van je, man, ja? Ik neem deze van je, man. 12 ton, ja? 12 ton, mijn man. Hehe."

Het exacte bedrag dat Conor McGregor betaalde is onduidelijk, maar hij noemt dat hij de kid '12 ton' gaf, wat kan betekenen dat het $1.200 is. Dit aangezien ton slang is voor honderd in het Engels. Een vergelijkbare actiefiguur van McGregor is beschikbaar in de UFC Store voor $25 en is ook beschikbaar op Amazon voor $36.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws