'Het wordt oorlog!' Regian Eersel ONE Kickbokskampioen klaar voor titelverdediging Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Het wordt oorlog!' Regian Eersel ONE Kickbokskampioen klaar voor titelverdediging

'Het wordt oorlog!' Regian Eersel ONE Kickbokskampioen klaar voor titelverdediging

Regian Eersel bereidt zich voor op een oorlog in ring bij ONE Championship tegen Dmitry Menshikov op Prime Video op vrijdag 9 juni. En de Nederlander is er klaar voor.

De ONE FC Muaythai en kickbokskampioen Eersel is de afgelopen zeven jaar ongeslagen, vocht tegen de beste ter wereld en is op het hoogtepunt van zijn carrière. Hij doet de tweede verdediging van zijn ONE wereldkampioenschap lichtgewicht Muay Thai tegen de bij ONE nieuwkomer Dmitry Menshikov op 9 juni.

Eersel zegt dat hij zich meer bekend begint te voelen met de Muay Thai vier-ounce gloves en verwacht een duidelijke overwinning. Hij stelt zich voor op een hoog tempo gevecht en een oorlog en zegt dat hij voorbereid is op alle sterktes van Menshikov een voormalig Glory Kickboxing vechter (lees verder onder video).

Regian Eersel belooft oorlog tegen Dmitry Menshikov

“Mijn gedachten zijn dat Menshikov een zeer goede vechter is. Hij legt de druk enorm op. Hij komt zwaaiend met hoekstoten op je af", zegt Eersel. "Hij heeft veel knock-out power, dus we gaan mijn naam opnieuw op de proef stellen. Hoe beter mijn tegenstander, hoe beter ook de versie van mij. Ja, ik ben klaar voor oorlog.”

Eersel die tot de absolute top behoort weet waar zijn voordeel ligt. “Mijn voordeel is mijn lengte, ik ben iets langer dan hij. Ik denk ook aan mijn ervaring met de 4-ounce handschoenen en mijn Muay Thai-ervaring. Ik visualiseer mezelf, en het maakt niet uit hoe, maar ik visualiseer mezelf te zien winnen door KO, maar winnen is het belangrijkste. Het moet een duidelijke overwinning zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws