'MMA is saai!' UFC-ster Conor McGregor open voor gevecht in gevaarlijke nieuwe sport Nieuws
Nieuws

'MMA is saai!' UFC-ster Conor McGregor open voor gevecht in gevaarlijke nieuwe sport

'MMA is saai!' UFC-ster Conor McGregor open voor gevecht in gevaarlijke nieuwe sport

Conor McGregor heeft de deur geopend voor het deelnemen aan boksen zonder handschoenen, na te hebben gezegd dat MMA-vechten 'saai' is.

De veertigjarige Ierse ster heeft al bijna twee jaar niet meer gevochten in de UFC en meer dan drie jaar geleden was zijn laatste overwinning. In een interview met Ariel Helwani bij Matchroom Boxing zei McGregor open te staan voor het deelnemen aan blote vuist boksen. Hij zei: “Ja, ik zou het doen en ik zou het leuk vinden om het te doen."

"Boksen kan saai zijn, MMA kan saai zijn. Er is geen kans op een saai gevecht bij bare knuckle boksen, want zelfs als het een rustige wedstrijd is, is er veel bloed, en ontstaat er paniek in de ring en gaat het publiek uit zijn plaat en is er geen kans op een saaie gevecht. Het is dus interessant, ik zou er voor open staan, zeker waarom niet. "

Conor McGregor ziet een bare knuckle wedstrijd wel zitten

McGregor is geen vreemde voor het overstappen naar een andere vechtsport, aangezien hij al eerder heeft deelgenomen aan een bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather genaamd "The Money Fight" in augustus 2017, het grootste gevecht ooit. De UFC-ster is momenteel coach bij The Ultimate Fighter seizoen 31, dat begin deze maand is begonnen.

Hij staat op het punt zijn terugkeer naar de Octagon te maken wanneer hij het opneemt tegen de Amerikaan Michael Chandler op weltergewicht. Er is nog geen datum vastgesteld, maar de gevecht wordt verwacht dat plaatsvindt in december 2023.

Een overwinning voor McGregor zou hem weer op de weg zetten naar het veroveren van de titel van Brit Leon Edwards en de eerste drievoudige wereldkampioen ooit in de UFC te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws