Ex-Badr Hari rivaal James McSweeney stopt met vechten: 'Voor altijd dankbaar' Nieuws
Nieuws

Ex-Badr Hari rivaal James McSweeney stopt met vechten: 'Voor altijd dankbaar'

Ex-Badr Hari rivaal James McSweeney stopt met vechten: 'Voor altijd dankbaar'

James McSweeney de Britse topvechter en voormalig Badr Hari rivaal kondigde vanavond aan zijn vechtcarrière te stoppen. De 43 jarige atleet dankt zijn fans voor hun steun tijdens zijn loopbaan.

De Britse topvechter en voormalig rivaal van Badr Hari, James McSweeney, heeft vanavond aangekondigd zijn vechtcarrière te beëindigen. De 43-jarige atleet uitte zijn dankbaarheid aan zijn fans voor hun steun gedurende zijn loopbaan.

McSweeney's indrukwekkende carrière in de vechtsport

Veteraan James McSweeney heeft gevochten bij enkele van de grootste vechtsportorganisaties ter wereld, waaronder de UFC, ONE Championship, KSW en Glory Kickboxing. Onder Nederlandse kickboksfans is McSweeney vooral bekend vanwege zijn geplande gevecht bij Glory Kickboxing in september vorig jaar tegen Badr Hari.

Dit gevecht ging niet door omdat Hari de wedstrijd op het laatste moment afzegde vanwege de aardbeving ramp in Marokko.

McSweeney's veelzijdigheid en dankbaarheid

McSweeney wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige vechters in de vechtsportwereld, met grote successen in MMA, bareknuckle boksen en kickboksen. In zijn afscheidsvideo benadrukte McSweeney zijn dankbaarheid voor de steun van zijn fans. Hij gaf aan hen te gaan missen en benadrukte het belang van gezond uit de sport stappen.

Het afscheid van James McSweeney markeert het einde van een tijdperk voor een vechter die bekend stond om zijn veelzijdigheid en prestaties in verschillende vechtsportdisciplines. Zijn carrière zal herinnerd worden als een van de meest dynamische in de recente vechtsportgeschiedenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws