Dvalishvili verslaat Yan tijdens UFC Las Vegas en zet top prestatie neer MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dvalishvili verslaat Yan tijdens UFC Las Vegas en zet top prestatie neer

Dvalishvili verslaat Yan tijdens UFC Las Vegas en zet top prestatie neer

Merab Dvalishvili had afgelopen nacht een spectaculaire prestatie tegen de voormalige kampioen Petr Yan in de hoofdpartij van UFC Las Vegas. Als underdog versloeg hij Yan met unaniem besluit (50-45, 50-45, 50-45) in The Theater at Virgin Hotels. Hij gebruikte een combinatie van stoten en takedowns om Yan vanaf het begin te overweldigen en gaf hem geen kans om adem te halen.

De prestatie van Dvalishvili was zo goed dat hij kans zou moeten hebben voor een titelgevecht, maar zijn trainingspartner en goede vriend Aljamain Sterling is de huidige kampioen.- Beiden hebben gezegd dat ze nooit tegen elkaar zullen vechten. Sterling staat gepland om zijn titel volgende maand te verdedigen tegen Henry Cejudo op UFC 288.

Dvalishvili verpulvert aantal takedown pogingen in een UFC-gevecht

Met zijn winst verpulverde Dvalishvili het record voor takedown-pogingen in een UFC-gevecht met 49, en hij slaagde erin 11 te converteren. In het staande gevecht overtrof hij Yan 147-75 in significante stoten. Yan had enige succes met schoppen aan het begin van de partij.

Dvalishvili's verstikkende, onvermoeibare aanval maakte het bijna onmogelijk voor de ex-kampioen om zijn eigen offensief op te bouwen. Met de overwinning, versterkt Dvalishvili, die als nummer 3 werd gerangschikt in de bantamweight divisie, verder zijn status als een van de beste vechters in de divisie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws