Ontslagen sexy WWE-vechter miljonair door deze pikante video's en foto's Nieuws
Nieuws

Ontslagen sexy WWE-vechter miljonair door deze pikante video's en foto's

Ontslagen sexy WWE-vechter miljonair door deze pikante video's en foto's

Mandy Rose kwam ging de achterdeur uit bij pro-wrestllng organisatie WWE, maar ze heeft veel geld verdiend op platforms voor inhoud voor volwassenen zoals OnlyFans.

Het is bekend dat WWE het toonaangevende sport entertainmentbedrijf is; De overgrote meerderheid van worstelaars van over de hele wereld droomt ervan om op het rooster van het Amerikaanse bedrijf te verschijnen. De waarheid is echter dat de constante vernieuwing van het rooster, de financiële problemen en de strikte regels van het bedrijf ervoor zorgen dat veel worstelaars weggaan bij het bedrijf dat Triple H leidt.

Mandy Rose heeft haar eigen pikante internet site

De vechter was op het hoogtepunt van haar carrière, maar ze werd twee maanden geleden ontslagen door de WWE, nadat ze het NXT Women's Championship verloor van Roxanne Pérez. Het contract van Mandy Rose werd beëindigd omdat het Amerikaanse bedrijf het er niet mee eens was dat ze inhoud voor volwassenen maakte.

Haar afstand tot de betrokkenen weerhield haar echter niet en ze zette haar inspanningen voort door haar eigen platform te ontwikkelen, dat sterk lijkt op OnlyFans. Waar ze regelmatig foto's uploadt voor haar trouwe abonnees. Ook het Instagram account van Mandy Rose staat vol met stoute foto's en video's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws