'Dit zijn ze'! Speciale Fury tegen Ngannou vechthandschoenen voor wedstrijd Nieuws
Nieuws

'Dit zijn ze'! Speciale Fury tegen Ngannou vechthandschoenen voor wedstrijd

'Dit zijn ze'! Speciale Fury tegen Ngannou vechthandschoenen voor wedstrijd

UFC-legende Vitor Belfort heeft "perfecte" handschoen ontwikkeld voor het Tyson Fury tegen Francis Ngannou gevecht welke in de nabije toekomst plaats zal vinden.

De wereldkampioenen boksen en MMA-vechten in het zwaargewicht hebben het voorstel gedaan om tegen elkaar vechten in een kooi op gemende regels, en Belfort heeft een patent op de optimale handschoenen voor deze gebeurtenis. Boksicoon Fury heeft ermee ingestemd om in de kooi te stappen met kleinere handschoenen dan de standaard bokshandschoenen van 10 oz om het op te nemen tegen Ngannou.

Deze verliet onlangs de UFC en kan nu gaan en staan waar hij wil. Het gevecht zou aanvankelijk plaatsvinden volgens de standaard boksregels, misschien met uitzondering van meer clinchwerk. En Belfort, een bekend jurylid van de PFL MMA Challenger Series, heeft een hybride handschoen ontwikkeld voor het gevecht.

Speciale vechthandschoenen voor Fury tegen Ngannou gevecht! 'Dit zijn ze'

Dit zijn de speciale vechthandschoenen voor het Fury tegen Ngannou gevecht

Hij gelooft dat de ontmoeting een nieuwe sport zou kunnen inluiden die hij 'BMA' noemt, wat staat voor 'Boxing Martial Arts', een bokswedstrijd met MMA clinch-elementen maar zonder trappen of vastgrijpen. De handschoen heeft open vingers maar behoudt de vulling van een gewone bokshandschoen en wordt geleverd in 8oz, 10oz en een speciale 16oz voor sparring.

Belfort liet de handschoenen zien tijdens een gesprek met Mirror Fighting en bood aan om zaken te doen met Fury en Ngannou. "Je ziet veel geweldige boksers in MMA die misschien wereldkampioenen kunnen verslaan, maar laten we een paar regels maken die deze grote gevechten mogelijk maken. Dat is wat ik hoop", aldus Belfort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws