'Oeps ze vallen er bijna uit!' Boksster Ebanie Bridges houdt het spannend Nieuws
Nieuws

'Oeps ze vallen er bijna uit!' Boksster Ebanie Bridges houdt het spannend

'Oeps ze vallen er bijna uit!' Boksster Ebanie Bridges houdt het spannend

Ebanie Bridges verbaast haar fans keer op keer met haar gedurfde fotoshoots en selfies. De nieuwste Instagram-post van de IBF-kampioen bantamgewicht is daarop geen uitzondering.

Bokskampioen Ebanie Bridges heeft haar oude trucjes weer opgepakt met weer een gedurfde Instagram-post. De IBF-kampioen bantamgewicht herstelt nog steeds van de gebroken hand die ze opliep toen ze Shannon O'Connell domineerde om haar titel in december te behouden.

Haar blessure heeft haar echter zeker niet van de ring afgeremd, aangezien ze haar duizenden fans regelmatig plaagt met ordinaire fotoshoots. Ook deze keer trekt de OnlyFans ster de aandacht door te teasen op het platform een kookshow te willen beginnen.

Ebanie Bridges een meedogenloze vechter in de ring

Bridges is de afgelopen jaren een van de meest populaire damesboksers in de sport geworden. Mede door haar vlijmscherpe humor, gewaagde ingenieuze wegingen en, misschien wel het belangrijkste, haar meedogenloze vechtstijl in de ring.

12 claps
12 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws