Brock Lesnar en Bobby Lashley prikken datum voor WWE Elimination Chamber Pro Wrestling
Pro Wrestling

Brock Lesnar en Bobby Lashley prikken datum voor WWE Elimination Chamber

Brock Lesnar en Bobby Lashley prikken datum voor WWE Elimination Chamber

Afgelopen nacht tijdens RAW de wekelijkse show van de WWE daagde oud UFC kampioen Brock Lesnar oud MMA kampioen Bobby Lashley uit voor een gevecht.

Deze twee giganten zullen op zaterdag 18 februari in het Bell Center te Montreal, Canada tegenover elkaar staan in een clash die zijn weerga niet kent.

In de worstelwereld heeft men hoge verwachtingen van deze wedstrijd die de zaal zeker op haar grondvesten zal doen schudden. Tijdens RAW gebeurde ook het volgende: Becky Lynch versloeg Bayley in een steelcage match.

Steelcage match

Damian Priest kwalificeert zich voor de Elimanation Chamber wedstrijd door te winnen van Angelo Dawkins. Carmella versloeg in een fatal 4 way Michin, Candice LeRae en Piper Niven en kwalificieerde zich zo voor de dames Elimination Chamber match.

Montez Ford versloeg Elias en kwalificeerde zich voor de Elimination Chamber match. Ook de Elimination Chamber wedstrijden zullen volgende week zaterdag gehouden worden in het Bell Center.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws