Podcast

WARRIOR TALK! Mike Polanen spreekt over de terugkeer van zijn vechters Tarik Khbabez en Michael Boapeah

Remy Bonjasky, voormalig K-1 Heavyweight kampioen, verzorgt in Warrior Talk, de talkshow van het vechtsport platform Warrior Code, het laatste vechtsport nieuws en behandelt verschillende onderwerpen in de wereld van vechtsport.

Remy Bonjasky is een gepensioneerde Nederlandse kickbokser en krijgskunstenaar. Hij werd geboren op 10 januari 1976 in Paramaribo, Suriname, en groeide op in Nederland. Bonjasky is drievoudig K-1 World Grand Prix-kampioen, won het toernooi in 2003, 2004 en 2008 en was een van de meest dominante en succesvolle vechters in de geschiedenis van het kickboksen.

Remy Bonjasky K-1 Legende

Gedurende zijn hele carrière had Bonjasky een record van 95 overwinningen, 12 verliespartijen en 1 gelijkspel, waarvan 40 via knock-out. Hij staat bekend om zijn krachtige en nauwkeurige trappen, snel voetenwerk en uitstekende timing, die hij gebruikte voor een verwoestend effect op zijn tegenstanders.

Nadat hij zich in 2014 had teruggetrokken uit de actieve competitie, heeft Bonjasky gewerkt als commentator (Glory), en analist voor verschillende kickboks- en vechtsport evenementen en heeft zij eigen talkshow Warrior Talk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws