'Onrecht': UFC-ster Khabib neemt het op voor pedojager
Home / Nieuws / ‘Onrecht’: UFC-ster Khabib neemt het op voor pedojager

‘Onrecht’: UFC-ster Khabib neemt het op voor pedojager

'Onrecht': UFC-ster Khabib neemt het op voor pedojager

Khabib Nurmagomedov, voormalig UFC-kampioen begrijpt niet waarom Cain Velasquez nog steeds in de gevangenis zit. Velasquez ging op pedojacht naar de dader die zijn minderjarig zoontje zou hebben misbruikt. Velasquez leegde zijn vuurwapen op de auto waar de man in zat maar raakte de verkeerde persoon.

De voormalige UFC-lichtgewicht kampioen vindt dat Velasquez op borgtocht had moeten worden vrijgelaten. Velasquez zit in de cel voor een vermeende schietpartij op Paul Bender in maart. De politie zegt dat Velasquez, Bender in de arm heeft geschoten terwijl hij Bender’s stiefzoon, Harry Goularte, als doelwit had.

Nurmagomedov begrijpt de reactie van Velasquez. en ondanks dat het onvoorzichtig en gevaarlijk is, denkt Nurmagomedov niet dat dit betekent dat Velasquez een gevaar voor de samenleving is. ,,Iedereen in de wereld die zichzelf respecteert, die van zijn familie houdt, gaat precies hetzelfde doen”, vertelde Nurmagomedov aan TMZ.

Wat zou jij doen?

,,Kom op, niemand zal aan de wet denken. Je moet je familie beschermen. Als dieren hun gezin beschermen, gaan mensen natuurlijk hun gezin beschermen. ,,Hoe zit het met andere kerel? Zet deze man ook in de gevangenis. Hij is gevaarlijker voor mensen dan Cain Velasquez.”

MMA-icoon Nurmagomedov was een teamgenoot van Velasquez toen ze nog actieve vechters waren. Beide vechters trainden aan de American Kickboxing Academy in San Jose onder de voogdij van Javier Mendez. Nurmagomedov, die Velasquez al jaren kent, zei dat de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht verre van een bedreiging vormde voor iemand buiten de achthoek.

,,Nooit in zijn leven, en hij is 40 jaar oud, nooit in zijn leven had hij problemen op sociaal gebied, buiten met mensen, in de sportschool,” zei Nurmagomedov. ,,Ik ken zijn familie. Iedereen houdt van Kaïn. Dit zijn zijn kinderen. Ik begrijp het niet. Oké, zet hem in de gevangenis, maar hoe zit het met andere jongens? Hij is gevaarlijker dan Kaïn. Kaïn is gevaarlijk voor slechts één man, maar deze man is gevaarlijk voor iedereen. Ik begrijp dit niet.”

Bekijk ook

Vrouwenmepper krijgt pak slaag! '3, 2, 1 Karma' (video)

Vrouwenmepper krijgt pak slaag! ‘3, 2, 1 Karma’ (video)

Van vrouwen blijf je af als man en houdt je losse handjes thuis.

'Je moeder!' UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

‘Je moeder!’ UFC-ster McGregor slaat terug naar uitdager

Conor McGregor is niet bepaald onder de indruk va de laatste pogingen van Jorge Masvidal ...

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Fury mag USA niet binnen! Jake Paul gevecht op de tocht

Jake Paul beschuldigt Tommy Fury ervan te proberen onder hun gevecht uit te komen,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page