Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: 'Geen respect voor mensenlevens' Nieuws
Nieuws

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: 'Geen respect voor mensenlevens'

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: 'Geen respect voor mensenlevens'

Cain Velasquez, UFC-vechter moet in de cel blijven. De atleet die eerder dit jaar een pedofiel van de weg reed stond gisteren voor de rechter. Het vermeende zegt dat de vechter geen respect voor mensenlevens, de rechter ging hier in mee en ging niet op op het verzoek tot borgtocht.

UFC'er Velasquez achtervolgde in zijn auto Harry Goularte, deze zou de 4 -jarige zoon van de vechter hebben misbruikt in een kinderdagverblijf. Tijdens de achtervolging reed Velasquez de auto waar Goularte in zat van de weg en loste enkele schoten. Hierbij werd niet Goularte geraakt maar diens stiefvader Paul Bender.

Bender zei maandag dat hij vreest voor zijn leven, evenals voor het leven van zijn familie, nadat hij naar verluidt werd neergeschoten door Velasquez. Bender, 64, zei dat hij het gevoel in drie vingers verloor vanwege schade aan zijn armslagader als gevolg van een schotwond in zijn arm.

Geen respect voor het menselijk leven

,,Cain Velasquez heeft geen respect voor het menselijk leven. Hij had gemakkelijk het gezin in de auto naast ons kunnen raken. Onschuldige voetgangers of zelfs jonge kinderen. Het kan Cain Velasquez niet schelen wie hem dit ziet doen. Hij geeft niets om de rechtsstaat en heeft geen respect voor ons rechtssysteem", aldus Bender. Lees verder onder video...

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd, dit was eerder al geweigerd. Als Velasquez schuldig wordt bevonden aan poging tot moord, riskeert hij een gevangenisstraf van minimaal 20 jaar en maximaal levenslang. Medestanders van Velasquez staan pal achter de vechter en eisen diens vrijheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws