Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: 'Geen respect voor mensenlevens'
Home / Nieuws / Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: ‘Geen respect voor mensenlevens’

Pedo-jagende MMA-vechter blijft in cel: 'Geen respect voor mensenlevens'

Cain Velasquez, UFC-vechter moet in de cel blijven. De atleet die eerder dit jaar een pedofiel van de weg reed stond gisteren voor de rechter. Het vermeende zegt dat de vechter geen respect voor mensenlevens, de rechter ging hier in mee en ging niet op op het verzoek tot borgtocht.

UFC’er Velasquez achtervolgde in zijn auto Harry Goularte, deze zou de 4 -jarige zoon van de vechter hebben misbruikt in een kinderdagverblijf. Tijdens de achtervolging reed Velasquez de auto waar Goularte in zat van de weg en loste enkele schoten. Hierbij werd niet Goularte geraakt maar diens stiefvader Paul Bender.

Bender zei maandag dat hij vreest voor zijn leven, evenals voor het leven van zijn familie, nadat hij naar verluidt werd neergeschoten door Velasquez. Bender, 64, zei dat hij het gevoel in drie vingers verloor vanwege schade aan zijn armslagader als gevolg van een schotwond in zijn arm.

Geen respect voor het menselijk leven

,,Cain Velasquez heeft geen respect voor het menselijk leven. Hij had gemakkelijk het gezin in de auto naast ons kunnen raken. Onschuldige voetgangers of zelfs jonge kinderen. Het kan Cain Velasquez niet schelen wie hem dit ziet doen. Hij geeft niets om de rechtsstaat en heeft geen respect voor ons rechtssysteem”, aldus Bender. Lees verder onder video…

De advocaat van Velasquez had invrijheidstelling op borgtocht gevraagd, dit was eerder al geweigerd. Als Velasquez schuldig wordt bevonden aan poging tot moord, riskeert hij een gevangenisstraf van minimaal 20 jaar en maximaal levenslang. Medestanders van Velasquez staan pal achter de vechter en eisen diens vrijheid.

Bekijk ook

Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

111 jaar! Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

Mike Tyson onthult dat hij in september zal vechten tegen zijn oude vijand Lennox Lewis.

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen israel adesanya voor vanavond

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen voor vanavond

Drake de bekende Amerikaanse zanger en rapper heeft 1 miljoen ingezet op winst voor UFC-kampioen

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: 'Ik kom eraan'

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: ‘Ik kom eraan’

Logan Paul wordt officieel een WWE Superstar de influencer en bokser heeft zojuist een contract getekend met de worstelgigant

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page