Wordt dit Rico Verhoeven's tegenstander op 29 oktober? 'Respect' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wordt dit Rico Verhoeven's tegenstander op 29 oktober? 'Respect'

Wordt dit Rico Verhoeven's tegenstander op 29 oktober? 'Respect'

Rico Verhoeven zou een oud-rivaal een kans kunnen gunnen op een rematch tijdens het eigen event van de Glory Kampioen op 29 oktober dit jaar. Verhoeven zegt veel respect te hebben voor Hesdy Gerges omdat deze inviel in 2021 tijdens een 4 man toernooi. Verhoeven zou Gerges een kans kunnen gunnen door het verdiende respect.

Het 4 man toernooi met Verhoeven werd destijds groots aangekondigd, Jamal Ben Saddik zegde af vanwege een blessure en Gerges viel last minute in. Dit heeft het respect verdiend van Verhoeven die een gevecht met Gerges op diens eigen event Hit It wel ziet zitten. De Telegraaf meld vandaag dat Verhoeven de deur op een kier zet voor een gevecht met Gerges.

Grote kans

Een definitieve tegenstander is nog niet aangekondigd en Verhoeven heeft een aantal vechters in de rij staan. Zo melde het management van de kampioen ons dat er veel animo is voor een kans in de ring tegen Verhoeven. Het gevecht zal voor de eer zijn en geen titel op het spel, maar ondanks dat zal Verhoeven voor de winst gaan.

Gerges claimt inmiddels een andere vechter te zijn dan tijdens de eerdere confrontatie met Verhoeven. Gerges houdt er een strikt trainingsregime op na en staat voor dag en dauw op. Ook dit zal ongetwijfeld mee kunnen spelen in de beslissing van Verhoeven die zegt; ,,Veel respect voor Hesdy, omdat hij vorige keer wilde invallen."

Nooit meer bij Glory

Mocht Gerges de uitverkorene zijn dan zet de topvechter zichzelf in het spotlicht. Een gevecht binnen Glory zit er namelijk niet meer in. Recentelijk verklaarde Scott Rudmann de CEO van Glory dat Gerges daar niet meer aan de bak komt; ,,Gerges zal nooit meer vechten bij Glory, hij smeekte om een gevecht. Maar we hebben zijn contract beëindigd na zijn laatste gevecht en hij zal nooit meer vechten in onze competitie."

Verwacht wordt dat de definitieve tegenstander zeer snel bekend zal worden gemaakt. Alhoewel het evenement in oktober is wil men vroeg beginnen met de kaart verkoop en de online PPV's om mee te kijken. Glory zelf kondigde ook aan in oktober met een event Collision 4 te komen die in Nederland plaats zal vinden. 8 en 23 oktober werden als potentiële data genoemd door Alistair Overeem die het evenement zal headlinen tegen Badr Hari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws