Nieky Holzken is Jake Paul spuugzat na uitdaging YouTuber! 'Hou je smoel' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken is Jake Paul spuugzat na uitdaging YouTuber! 'Hou je smoel'

Nieky Holzken is Jake Paul spuugzat na uitdaging YouTuber! 'Hou je smoel'

Nieky Holzken is YouTube-ster en in veler ogen wannabe bokser Jake Paul meer dan zat. De voormalige Glory kampioen zegt dat Paul zijn grote bek moet houden.

Dat Jake Paul een grote mond op kan zetten is inmiddels meer dan duidelijk, dat hij zijn bokskwaliteiten overschat en zijn tegenstanders uitzoekt, veelal uitgerangeerde vechters is een punt van kritiek door critici. Met gemak versloeg Jake Paul enkele voormalige UFC vechters, zoals Ben Askren, Tyron Woodley (zelfs twee keer) en eerder dit jaar Nate Diaz.

Wel verloor Jake Paul van Tommy Fury het Jongere broertje van boksicoon Tyson Fury in februari dit jaar. Holzken die de uitdaging zag van Jake Paul tegen boksgrootheid Saul 'Canelo' Alvarez is meer dan klaar met de Amerikaan die hij meerdere keren de afgelopen periode uitdaagde.Echter kreeg Holzken nul op het rekest doordat Paul niet reageerde.

Jake Paul is een angsthaas

Jake die de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam als vriendin heeft moet er van op de hoogte zijn dat Holzken hem meerdere malen uitdaagde. Holzken is het stoere gedrag zat van Jake en zegt met een simpele maar korte reactie op de uitdaging van Paul op Canelo: 'Hou je smoel'.

Volgens critici is Jake Paul huiverig om een legende als Holzken tegemoet te treden in de ring omdat hij kan rekenen op een pak slaag. Aan de andere kant vinden sommige dat Holzken probeert mee te rijden op de trein van Paul om een gevecht los te peuteren wat veel geld op kan leveren. Hoe het ook zei, een gevecht tussen Holzken en Paul zal zeker zorgen voor commotie en aandacht.

6 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws