Badr Hari verslaat Rico Verhoeven na wekenlange strijd! 'Team net niet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari verslaat Rico Verhoeven na wekenlange strijd! 'Team net niet'

Badr Hari verslaat Rico Verhoeven na wekenlange strijd! 'Team net niet'

Rico Verhoeven en Badr Hari vechten de afgelopen weken een stevige concurrentiestrijd uit tijdens het programma Glory Rivals. Vandaag was het tijd voor aflevering 7 waar bleek dat team Badr in ieder geval de strijd al gewonnen heeft, nu nog een van de vechters uit het programma die als uiteindelijke winnaar uit de bus moet komen.

De kijkers naar House of Glory kunnen zich verheugen op de laatste aflevering die gaat volgen en waar bepaalt zal worden wie zich winnaar mag noemen en een Glory contract mee naar huis neemt. De strijd zal gaan tussen Robin Ciric en Anwar Ouledchaib, beiden van team Badr.

Rico Verhoeven trok aan het kortste eind maar zegt over zijn verlies: "Dan heeft Badr eindelijk van mij gewonnen, niet in de ring natuurlijk, en dat gaat nooit gebeuren." Badr Hari neemt het commentaar sportief op en zegt over de prestaties van het team van de Glory kampioen dat deze tekort kwamen.

Badr Hari zegeviert alvast

"Team net niet", zei Badr lachend over het verlies van Tea Verhoeven en die dus twee van zijn pupillen voor het goud zal zien strijden. Het blijft dus nog even spannend wie het zal winnen. Wat betreft Rico en Badr, beiden staan binnenkort zelf in de ring.

Zo treft Badr op 7 oktober Uku Jurjendal tijdens Glory 89 in Bulgarije voor een plek in de zwaargewicht Grand Prix. Rico zal zijn titel verdedigen tegen Tariq Osaro op 4 november tijdens Glory Collision 6in het GelreDome Arnhem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws