Gratis Badr Hari vs Uku Jürjendal kijken! Glory doet handreiking naar Marokkaanse fans Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gratis Badr Hari vs Uku Jürjendal kijken! Glory doet handreiking naar Marokkaanse fans

Gratis Badr Hari vs Uku Jürjendal kijken! Glory doet handreiking naar Marokkaanse fans

Badr Hari zal op zaterdagavond 7 oktober 2023 zal kickbokslegende zijn comeback maken in GLORY 89 in Burgas, Bulgarije, waar hij het opneemt tegen de Estse krachtpatser Uku Jürjendal.

De Marokkaanse superster was oorspronkelijk gepland om deel te nemen aan GLORY 88 in Parijs vorige maand, maar hij trok zich op de dag van het gevecht terug om persoonlijke redenen, vanwege de verwoestende aardbeving die zijn thuisland Marokko trof.

Glory schenkt opbrengst event aan goede doelen in Marokko

Als gevolg hiervan kondigt GLORY een officiële gratis livestream aan voor fans in Marokko om Badr Hari te kunnen volgen en aan te moedigen in zijn streven om zich te kwalificeren voor de GLORY Grand Prix. De gratis YouTube livestream is alleen beschikbaar voor fans in Marokko.

Bovendien schenkt GLORY de winst van GLORY 88 aan degenen die getroffen zijn door de aardbeving. Vandaag is officieel bekendgemaakt dat de 'Morocco High Atlas Earthquake Relief Fund' en 'Yallah Nette3awnou' de twee gekozen goede doelen zijn die donaties zullen ontvangen. "GLORY laat zien dat ze niet alleen om het gevecht geven, maar ook om de gemeenschappen die getroffen zijn door tegenslagen zoals de aardbeving in Marokko."

De anticipatie is hooggespannen voor Badr Hari's terugkeer, en met de mogelijkheid van een gratis livestream voor Marokkaanse fans, zal zijn gevecht ongetwijfeld veel kijkers trekken. Zorg ervoor dat je op zaterdagavond 7 oktober afstemt op GLORY 89 om te zien of Badr Hari zijn terugkeer kan bekronen met een indrukwekkende overwinning.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws