🎥 Kapot geslagen boksster doet al bloedend haar verhaal: 'Ze was taaier dan ik dacht' Nieuws
Nieuws

🎥 Kapot geslagen boksster doet al bloedend haar verhaal: 'Ze was taaier dan ik dacht'

🎥 Kapot geslagen boksster doet al bloedend haar verhaal: 'Ze was taaier dan ik dacht'

Melanie Shah werd afgelopen weekend zwaar onder handen genomen door blote vuist bokser Britain Hart tijdens het BKFC 51 event in het Salem Civic Center in Salem, Virginia. Shah's tanden werden er letterlijk uitgeslagen maar zij zou zo weer de ring in gaan.

De letterlijk kapot geslagen Shah deed kort na het gevecht haar verhaal nog compleet onder het bloed en opgezwollen hoofd; "Ik denk na de eerste ronde, toen realiseerde ik mij dat zij taaier was dan ik had verwacht", zegt Shah.

Shah had verwacht dat Hart wel moe zou worden in het gevecht maar dat viel vies tegen. "Het gevecht ging niet zoals ik wilde, maar ik ben wel blij dat ik alle 5 rondes heb uitgevochten." Ook zegt Shah nog een keer tegen Hart te willen boksen.

Paar tanden kwijt

"Ik heb er van genoten in de ring te staan em mij zelf uit te dagen, als ik Britain weer tegenkom in de ring, ga ik andere dingen doen dan ik gewend ben."Het is voor Shah niet te hopen dat zij nog een keer tegenover Hart komt te staan.

Hart is een taaie tante en maakte haar voorgaande tegenstanders bij BKFC allemaal een kopje kleiner.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws