Conor McGregor vs Nate Diaz derde gevecht komt er! 'Moet gebeuren' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor vs Nate Diaz derde gevecht komt er! 'Moet gebeuren'

Conor McGregor vs Nate Diaz derde gevecht komt er! 'Moet gebeuren'

Nate Diaz heeft onafgemaakte zaken met Conor McGregor. Diaz en McGregor hebben twee keer gevochten. Diaz bracht McGregor in maart 2016 in een schokkende nederlaag toe bij UFC 196. Later dat jaar versloeg McGregor hem Diaz in hun rematch bij UFC 202.

Het paar moet hun 1-1 score nog vereffenen, maar Diaz is ervan overtuigd dat het zeker zal gebeuren. ,,De timing is nu niet goed", zegt Diaz. ,,Daar maken we ons later zorgen over. Het gaat zeker een keer gebeuren."

Gaat gebeuren

In het laatste gevecht van zijn contract ontmoet Diaz deze zaterdag Khamzat Chimaev in de UFC 279 headliner. Diaz heeft eerder deze week zijn nieuwe vechtsport organisatie, Real Fight Inc., gelanceerd. Hij zal zijn eigen platform gebruiken om zijn gevecht te promoten, aangezien hij denkt dat de UFC de kant van Chimaev kiest (gaat verder onder video).

,,Dit gevecht dat ik heb tegen Chimaev wordt u aangeboden door Real Fight Inc," zei Diaz. ,,De UFC dringt duidelijk hun vechter aan mij op. De UFC is niet met mij, maar tegen mij. Dus dit is het eerste echte vechtevenement dat we nu hebben,.

UFC 279 vindt zaterdag plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Het hoofdprogramma wordt uitgezonden op Discovery+ en Eurosport voor de Nederlandse UFC fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws