'Echte shit!' UFC-ster Nate Diaz start eigen vechtorganisatie Nieuws
Nieuws

'Echte shit!' UFC-ster Nate Diaz start eigen vechtorganisatie

'Echte shit!' UFC-ster Nate Diaz start eigen vechtorganisatie

Nate Diaz start zijn eigen vechtsport organisatie genaamd 'Real Fight Inc'. De beruchte vechter zegt dat het tijd is voor echte gevechten en Ninja shit.

De officiële verklaring zei dat Diaz "zeer actief" zal blijven als vechter. Real Fight Inc. heeft zijn merk ook vastgelegd als 'Real Ninjas'. Echte vechters en Real Shit." De datum van het eerste evenement is nog niet bekend gemaakt.

Laatste gevecht

Maar eerst Diaz zal zijn UFC-contract afmaken tegen Khamzat Chimaev bij UFC 279 komende zaterdag 10 september . Daarna zal Diaz zonder contract zijn, waardoor hij zijn naam en faam kan gebruiken voor wat hij maar wil. Hoewel hij van plan is te blijven vechten, heeft hij besloten om zich in de vechtindustrie aan te sluiten.

Diaz deed de aankondiging op Instagram. ,,Nathan Diaz zal de komende weken zijn promotor licentie aanvragen om Real Fight Inc. op te richten, een nieuwe organisatie die zich richt op het promoten van vechtsportshows, met name boksen, MMA en BJJ…"

,,De organisatie zal vechters van over de hele wereld aantrekken, of het nu gaat om opkomende talenten of bekende namen die passen bij het merk "Real Ninjas. Echte vechters. Echte SHIT.."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws