UFC-ster McGregor schiet kwalijke geruchten af! 'Dit is het bewijs' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor schiet kwalijke geruchten af! 'Dit is het bewijs'

UFC-ster McGregor schiet kwalijke geruchten af! 'Dit is het bewijs'

Conor McGregor genoot vorige week van de Monaco Grand Prix in Monte Carlo, waar hij op zijn eigen luxe jacht een heerlijke stapel pannenkoeken verorberde. Hiermee bewijzend dat hij gezond leeft.

De tweevoudige UFC-kampioen luisterde naar Dr Dre's 'The Next Episode' ft Snoop Dogg, Kurupt en Nate Dogg, terwijl hij naar de raceauto's keek. Zijn bord met pannenkoeken was voorzien van bosbessen, bananen, bramen en blauwe bessen.

McGregor heeft in lange tijd geen gevecht meer gehad, en fans kijken dan ook uit naar zijn volgende partij. Deze zal waarschijnlijk tegen Michael Chandler plaatsvinden. Voorafgaand hieraan is de Ier veela feestend te zien in plaats van in de sportschool.

Conor McGregor leeft gezond

Dit wakkerde geruchten aan dat McGregor niet op tijd klaar zal zijn voor het beoogde gevecht tegen Chandler eind dit jaar. Met de video lijkt MCGregor een statement te willen maken dat hij aan de voorbereiding is en gezond leeft.

Met een mond vol roept hij dan ook iets van: "Niet gestopt met voorbereiden". Met de release van zijn Netflix documentaire, is McGregor terug in de schijnwerpers. Fans hopen dat hij zijn momentum meeneemt naar zijn volgende gevecht en het verbaast niemand als hij wint.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws