Topvechter Dave Leduc vergiftigd in Turkije! 'Ik weet wie er achter zit' Nieuws
Nieuws

Topvechter Dave Leduc vergiftigd in Turkije! 'Ik weet wie er achter zit'

Topvechter Dave Leduc vergiftigd in Turkije! 'Ik weet wie er achter zit'

Dave Leduc verwijt Thaise spionnen hem te hebben vergiftigd in Turkije waar de beruchte vechter tegenwoordig woont.

De van oorsprong Dave Leduc beweert dat hij in een Thais restaurant in Turkije vergiftigd is. De topvechter postte een foto van zichzelf in het ziekenhuis en verweet Thaise spionnen er iets in zijn voedsel te hebben gedaan.

Leduc zou verbannen zijn uit Thailand nadat hij kickbokslegende Buakaw Banchamek bekritiseerde. Hij werd ook verbannen uit de competitie door een van de grote vechtsportorganisaties in Myanmar, hoewel de sport sinds de staatsgreep tot stilstand lijkt te zijn gekomen.

Dave Leduc vergiftigd door Thaise spionnen

Leduc heeft nog steeds een aanzienlijk aantal fans in Myanmar en plaatst regelmatig updates in het Birmaans. Hij vertelde zijn Facebook-volgelingen dat hij dacht dat het Thaise restaurant hem had vergiftigd. "Ik heb gemerkt dat de Thaise spionnen die me niet mogen al in Europa zijn", aldus Leduc.

Leduc kickbokser en Lethwei vechter woont al enkele jaren niet meer in Myanmar en verhuisde naar Turkije. Met 1,9 miljoen Facebook-volgers heeft Leduc duidelijk veel fans, maar hij heeft ook veel vijanden gemaakt. De 31-jarige vermoedt dat sommigen van hen hem misschien vergiftigd hebben in een Thais restaurant in Turkije.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws