'Mijn liefste is dood!' UFC-ster Conor McGregor in diep rouw Nieuws
Nieuws

'Mijn liefste is dood!' UFC-ster Conor McGregor in diep rouw

'Mijn liefste is dood!' UFC-ster Conor McGregor in diep rouw

Familie van Conor McGregor rouwt om het overlijden van een familielid terwijl vader Tony emotioneel wordt op sociale media en zegt dat zijn liefste zus is overleden.

UFC-ster Conor McGregor is om verschillende redenen in het nieuws geweest, van zijn avonturen buiten de Octagon tot zijn terugkeer naar het tv-programma 'The Ultimate Fighter'. Onlangs kondigde zijn vader, Tony McGregor, echter op Instagram aan dat zijn zus en Conors tante, Pamela, helaas is overleden.

De voormalige dubbele kampioen zou terugkeren naar de UFC voor een gevecht tegen Michael Chandler. Echter, dingen zijn nog niet volgens plan verlopen nadat hij zijn deadline bij de USADA heeft gemist om de testpool binnen te gaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen dagen geen goede tijd gehad, omdat hij betrokken was bij een controverse tijdens de NBA-finale.

Conor McGregor en zijn familie zijn in rouw

McGregor kwam bijna in de problemen nadat hij tijdens een mislukte sketch twee keer op het hoofd van de Miami Heat-mascotte sloeg tijdens de NBA-finale. Gelukkig raakte de mascotte niet ernstig gewond. 'Notorious' verblijft momenteel in de Verenigde Staten. Er is echter droevig nieuws naar buiten gekomen uit zijn geboorteland Ierland.

'Mijn liefste is dood!' UFC-ster Conor McGregor in diep rouw

De voormalige dubbele kampioen en zijn familie in Ierland rouwen om het overlijden van zijn tante, Pamela. Ze overleed afgelopen zondag en zijn vader, Tony McGregor, deelde het verdrietige nieuws op Instagram met een oude foto van hem en zijn zus. Hij plaatste er het bijschrift bij: "Met diepe spijt kondig ik het overlijden aan van mijn geliefde zus Pamela 25/6/23 RUST IN VREDE."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws