Andrew Tate daagt Jake Paul uit voor een gevecht! 'We gaan het doen' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate daagt Jake Paul uit voor een gevecht! 'We gaan het doen'

Andrew Tate daagt Jake Paul uit voor een gevecht! 'We gaan het doen'

Andrew Tate de voormalig kickbokser en controversiële influencer, heeft Jake Paul uitgedaagd voor een gevecht dat veel aandacht heeft getrokken.

Jake Paul, die bekend staat om zijn bokswedstrijden tegen niet-boksprofessionals, lijkt wel interesse te hebben in het gevecht, maar hij is van mening dat ze er niet gratis voor moeten gaan vechten voor de fans. Deze reactie heeft echter boosheid veroorzaakt onder sommige fans, omdat zowel Tate als Paul multimiljonairs zijn.

De multimiljonairs willen hun vechtlust tonen, maar de fans hebben er gemengde gevoelens over

Andrew Tate heeft een achtergrond in het kickboksen en heeft de afgelopen jaren zijn controversiële persoonlijkheid gebruikt om een aanzienlijke online volgersbasis op te bouwen. Aan de andere kant heeft Jake Paul, voormalig YouTuber en nu professioneel bokser, ook veel controverse en publiciteit gekregen vanwege zijn bokswedstrijden tegen bekende persoonlijkheden.

Of het gevecht tussen Andrew Tate en Jake Paul daadwerkelijk zal plaatsvinden, valt nog te bezien. Voordat hij de uitdaging van Tate aannam, heeft Jake Paul al een andere belangrijke bokswedstrijd gepland. Op 5 augustus staat hij gepland om de boksring in te gaan tegen Nate Diaz, een voormalige ster van de UFC (Ultimate Fighting Championship). Deze wedstrijd heeft ook veel aandacht getrokken van zowel MMA- als boksfans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws