Primeur! Conor McGregor kondigt zijn eigen baanbrekende competitie aan Nieuws
Nieuws

Primeur! Conor McGregor kondigt zijn eigen baanbrekende competitie aan

Primeur! Conor McGregor kondigt zijn eigen baanbrekende competitie aan

Conor McGregor kondigt 3KO aan, een nieuwe en opvallende fitnesscompetitie van zijn hand die de drie dimensies van zijn FAST fitnessprogramma test.

Terwijl McGregor zich voorbereidt op zijn mogelijke terugkeer naar de octagon, introduceert hij dit nieuwe avontuur in de fitnesswereld. Ondertussen blijft McGregor ook betrokken bij The Ultimate Fighter 31, waar zijn team tot nu toe geen succes heeft behaald.

Wat is Conor McGregor's 3KO? Datum, Tijd en hoe deel te nemen aan de fitnesscompetitie

Conor McGregor maakte via Twitter bekend dat 3KO van start gaat. In een video die hij op zijn officiële Twitter-account plaatste, zei 'The Notorious': "Ik ben verheugd om de lancering van 3KO aan te kondigen, een gloednieuwe fitnesscompetitie gebaseerd op mijn McGregor FAST-trainingsysteem."

"Dit is het meest beruchte fitness-evenement ter wereld. 3KO is bedoeld om je kracht, je kracht en je uithoudingsvermogen te testen. Het is voor iedereen, van beginners tot ervaren concurrenten."

Het eerste evenement vindt plaats in Los Angeles op 11 november 2023. Andere evenementen zullen plaatsvinden in Miami, Washington D.C, met nog veel meer evenementen in het vooruitzicht.

Fitnessfanaten opgelet: 3KO belooft een ultieme uitdaging

Op de officiële website van 3KO worden ook de details van de competitie vermeld. Volgens de website bestaat de competitie uit '12 unieke fasen die zijn ontworpen om je te testen op de drie dimensies van FAST-atletisch vermogen: kracht, kracht en uithoudingsvermogen'. Het zal functioneren als een circuit, waarbij deelnemers van de ene fase naar de volgende gaan.

Het hele evenement zou 'tussen de 60 en 90 minuten duren, afhankelijk van het fitnessniveau'. De fasen worden ook beschreven en zijn als volgt:

Fase 1 - AssaultRunner

Fase 2 - Barrel Toss

Fase 3 - Overhead Carry

Fase 4 - Sandbag Lunges

Fase 5 - AssaultRower

Fase 6 - D-Ball Carry

Fase 7 - Squat Ladder

Fase 8 - Reverse Bear Crawl

Fase 9 - AssaultBike

Fase 10 - Burpee Broad Jump

Fase 11- Sled Pull/Push

Fase 12 - Suicide Run

Elke fase wordt ook gecategoriseerd als kracht, kracht, uithoudingsvermogen of een combinatie van de drie. Hoewel er speculatie is over McGregor's toekomstige gevechten, wachten fans nog steeds op zijn officiële terugkeer naar de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws