Conor McGregor deelt weer klappen uit in cafe! 'Vreemd gedrag' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor deelt weer klappen uit in cafe! 'Vreemd gedrag'

Conor McGregor deelt weer klappen uit in cafe! 'Vreemd gedrag'

Conor McGregor heeft fans ongerust gemaakt met bizarre video's die hij de afgelopen maanden op zijn sociale media-accounts heeft geplaatst, en de nieuwste video toont hem die schaduwbokst achter een bar.

McGregor's recente video's op sociale media waarin hij schaduwbokst achter een bar hebben fans bezorgd gemaakt, de video werd later offline gehaald. Er wordt gespeculeerd over zijn gedrag en er is bezorgdheid over zijn geplande comeback gevecht tegen Michael Chandler.

Hoewel de exacte details nog niet zijn bevestigd, hebben McGregor en Chandler cryptische tweets geplaatst die wijzen op een gevecht op 16 december tijdens UFC 296 in Las Vegas.

Fans uiten hun zorgen over het gebrek aan trainingsbeelden en de vreemde gedragingen van McGregor, sommige grijpen zelfs terug naar het incident in Ierland een aantal jaar terug waar McGregor een bejaarde man in een bar in elkaar sloeg. Deze wilde geen Whiskey van het eigen merk van de vechter proeven.

Fans bezorgd over vreemd gedrag van Conor McGregor in recente video's

Sommigen twijfelen aan McGregor's motivatie en vragen zich af of hij nog steeds dezelfde vechter is als voorheen. De reacties op de video van McGregor die achter de bar schaduwbokst variëren van verbijstering tot teleurstelling, met opmerkingen over zijn gedrag en prestaties in de ring.

Hoewel UFC-president Dana White geen uitspraken doet over McGregor's status bij USADA en de toekomstige gevechten, blijven fans in afwachting van de officiële aankondiging van het gevecht tussen McGregor en Chandler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws