🎥 Echte vechtersbaas! Maar wie is die bodyguard van Lionel Messi bij Inter Miami? Nieuws
Nieuws

🎥 Echte vechtersbaas! Maar wie is die bodyguard van Lionel Messi bij Inter Miami?

🎥 Echte vechtersbaas! Maar wie is die bodyguard van Lionel Messi bij Inter Miami?

De verhuizing van Lionel Messi naar Inter Miami heeft veel aandacht getrokken, met fans die getuige zijn van zijn uitzonderlijke talent.

Opvallend is zijn nieuwe, mysterieuze bodyguard wiens identiteit onbekend blijft. Specifiek ingehuurd door David Beckham om Messi tijdens wedstrijden te beschermen, benadrukt dit de toewijding van Inter Miami aan de veiligheid van de ster. Ondanks eerdere moeilijkheden van het team heeft Messi's komst een enorme impact gehad, met negen doelpunten in zes wedstrijden en zijn bodyguard die nauwlettend toezicht houdt op en naast het veld.

Messi's overstap naar Inter Miami heeft zijn indrukwekkende talent in de Verenigde Staten benadrukt. Zijn spel trekt nieuwe fans aan, en naast zijn voetbalvaardigheden valt ook zijn mysterieuze bodyguard op. Deze bodyguard, ingehuurd door David Beckham, bewaakt Messi zorgvuldig tijdens wedstrijden en daarbuiten. Zijn aanwezigheid is opvallend, maar zijn identiteit blijft geheim, wat geruchten heeft doen ontstaan over zijn achtergrond en ervaring.

De bodyguard van Lionel Messi is een vechtsport, bokser en taekwondo-expert

De impact van Messi op Inter Miami is enorm, met negen doelpunten in zijn eerste zes wedstrijden en zijn leiderschap dat het team naar hun eerste trofee heeft geleid. Zijn bodyguard, speciaal aangesteld door Beckham zodra Messi zich bij de club voegde, waarborgt zijn veiligheid tijdens wedstrijddagen en andere gelegenheden. Deze proactieve aanpak is begrijpelijk gezien de toenemende incidenten van veldbestormingen en onderstreept het belang van spelersbescherming.

De directeur van Inter Miami, Jorge Mas, heeft gesproken over de veiligheidsprotocollen die zijn getroffen sinds de komst van Messi en zijn medespelers. Hij benadrukt de versterkte beveiliging rondom de spelers, niet alleen tijdens wedstrijden maar ook in het dagelijks leven. Dit is van cruciaal belang gezien de grotere aandacht die de club nu krijgt. Met Messi als middelpunt en zijn bodyguard als schaduw, wordt duidelijk dat veiligheid een prioriteit is voor Inter Miami. Het enige wat hij kwijt wil is: "De bodyguard is een vechtsport, bokser en taekwondo expert."

Alle info over Yassine Cheuko

Echte naam Yassine Chueko
Bekend als Lionel Messi’s Bodyguard
Leeftijd 34
Geboorte datum 1989
Geboorte plaats Californië, Amerika
Gender Man
Nationaliteit Amerikaans
Ethniciteit Gemikst
Instagram https://www.instagram.com/yasstcheuko/
Lengte 177.8 cm
Gewicht 85.4 kilo
Kleur ogen Bruin
Haar kleur Kaal
Beroep Bodyguard, kickbokser, Muaythai vechter
Net worth €1.5 Miljoen
Verdien per jaar € 3 miljoen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws