🎥 'Lekker knietje!' McGregor reageert op Nate Diaz die Logan Paul imitator wurgde op straat Nieuws
Nieuws

🎥 'Lekker knietje!' McGregor reageert op Nate Diaz die Logan Paul imitator wurgde op straat

🎥 'Lekker knietje!' McGregor reageert op Nate Diaz die Logan Paul imitator wurgde op straat

Conor McGregor reageerde vol lof op Nate Diaz nadat deze een Logan Paul imitator wurgde op straat In New Orleans afgelopen nacht. "Lekker knietje in het lichaam", schreef McGregor.

Conor McGregor is geen onbekende in knokpartijen buiten de UFC kooi. Hij lijkt zelfs te genieten van de chaos van een goede vechtpartij. Zijn liefde voor drama en zijn vermogen om een situatie te lezen, maken hem tot een uniek personage in de wereld van vechtsporten. Zelfs zijn grootste rivaliteit in de UFC met Khabib Nurmagomedov begon ook met een vechtpartij.

McGregor genoot van het recente straatgevecht van Diaz. Een videoclip die viraal ging op Twitter, liet ex-UFC-vechter Diaz zien die aan het vechten was met TikToker Rodney Petersen een Logan Paul-look-alike. Binnen enkele seconden schakelde Diaz de namaak Logan Paul uit en wurgde hem bewusteloos, waarmee hij zijn bekwaamheid als vechter liet zien. McGregor, die schijnbaar geamuseerd was door de vertoning, kon het niet laten om erop te reageren.

 Conor McGregor op Nate Diaz die Logan Paul imitator wurgde op straat

De Ier zijn eerste tweet, met twee lachende emoji's, toonde zijn vermaak over de situatie, hij stopte daar echter niet. Hij ging verder en schreef nog een tweet, "Mooie kleine knie voor het lichaam hahahaa". Op professioneel vlak staat Nate Diaz op 5 augustus tegenover Jake Paul de breor van Logan.

Gezien hun gezamenlijke geschiedenis van ruzie's heeft dit gevecht de aandacht getrokken van zowel fans als critici. Diaz, een doorgewinterde UFC-vechter, neemt het op tegen de onbezonnen en controversiële YouTuber die bokser is geworden in wat een explosieve wedstrijd belooft te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws