🎥 UFC-ster Nate Diaz gooit waterfles naar hoofd reality tv-ster! Complete chaos bij boksevent Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Nate Diaz gooit waterfles naar hoofd reality tv-ster! Complete chaos bij boksevent

🎥 UFC-ster Nate Diaz gooit waterfles naar hoofd reality tv-ster! Complete chaos bij boksevent

Nate Diaz en waterflessen blijven de perfecte match. De voormalige UFC-superster veroorzaakte gisteravond complete chaos bij Misfits Boxing 6 nadat hij een waterfles naar reality-tv-ster Chase DeMoor had gegooid.

De beruchte Diaz zat op de eerste rang om te zien hoe zijn oude teamgenoot Chris Avila een overwinning scoorde op Paul Bamba in het co-headliner van het event. Omroeper Todd Grisham (ook wel bekend als commentator bij Glory Kickboxing. red), kondigde later in de uitzending aan dat Diaz uit het gebouw was verwijderd.

Diaz is natuurlijk geen onbekende in het gooien van waterflessen. De voormalige UFC-ster veroorzaakte op memorabele wijze een wilde scène door waterflessen naar Conor McGregor te gooien tijdens de UFC 202 pre-fight persconferentie voorafgaand aan hun rematch.

Nate Diaz raakt reality-tv-ster Chase DeMoor met waterfles

Bij een soortgelijk incident veroorzaakte Diaz in oktober een schermutseling achter de schermen tussen zijn team en leden van het team van Jake Paul voorafgaand aan Paul's gevecht tegen Anderson Silva. Diaz zal nu zelf op 5 augustus in Dallas tegen Paul vechten.

Voor DeMoor was het de tweede bizarre situatie van de avond, toen de ster van Netflix's Too Hot To Handle en Perfect Match enkele uren eerder werd gediskwalificeerd in zijn gevecht tegen Stevie Knight nadat hij een spervuur van stoten op het hoofd van opponent afvuurde terwijl deze al knock-out op de vloer lag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws