Logan Paul hint op MMA-gevecht in samenwerking met de UFC Nieuws
Nieuws

Logan Paul hint op MMA-gevecht in samenwerking met de UFC

Logan Paul hint op MMA-gevecht in samenwerking met de UFC

Logan Paul influencer, bokser en WWE-ster heeft een video uitgebracht die zinspeelt op een samenwerking met de UFC en hint op een gevecht.

Slechts enkele dagen na zijn verschijning in de Royal Rumble van WWE, lijkt Logan Paul samen te werken met een van de grootste sportorganisaties ter wereld. Paul heeft eerder gesproken over een MMA-gevecht, aangezien hij een achtergrond heeft in worstelen en boksen. Fans vragen zich nu af of Paul daadwerkelijk een zet zal doen na zijn recente video.

Logan Paul hint op UFC gevecht

De video is een opbouw van clips die allemaal verwijzen naar Paul die vecht in de UFC. Waaronder hij die met Dana White sprak over het concept en Joe Rogan die sprak over Paul's vechtvaardigheid. Sommige fans hebben erop gewezen dat de aankondiging die vandaag zal volgen wijst op een UFC en Prime Hydration partnerschap.

Het drankmerk Prime van Paul en mede influencer bokser KSI, zal meer van 's werelds grootste sportbedrijven willen sponsoren, dus een deal tussen de twee zou logisch zijn.


Tijdens een recente persconferentie werd Dana gezien terwijl deze een Prime-drankje dronk, wat ongebruikelijk is, tenzij er een vorm van sponsoring gaande is. Paul's broer Jake tekende onlangs bij de vechtsport organisatie PFL. Misschien wil een tweede Paul-broer meedoen aan MMA vechten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws