Kan 'Iron Mike' Jake Paul Knockout slaan? Expert geeft advies hoe Nieuws
Nieuws

Kan 'Iron Mike' Jake Paul Knockout slaan? Expert geeft advies hoe

Kan 'Iron Mike' Jake Paul Knockout slaan? Expert geeft advies hoe

Legende Mike Tyson keert terug naar de ring voor een gevecht tegen YouTuber Jake Paul. De vraag is echter of Tyson op dan 58-jarige leeftijd, nog wel de explosieve kracht heeft om Paul uit te schakelen.

Op 20 juli zal de bokswereld met verbazing toekijken als Mike Tyson, de legendarische 'Iron Mike', het in de ring opneemt tegen Jake Paul, een YouTuber die naam maakte in de bokswereld. De leeftijdssverschil tussen de twee vechters is enorm; Tyson zal 58 jaar oud zijn op de fight night, terwijl Paul pas 28 is.

Tyson moet snel toeslaan anders gaat het fout

Verschillende boks-experts uiten hun zorgen over Tyson's kansen. Barry Hearn, President van Matchroom Sport, is ervan overtuigd dat Tyson Paul alleen kan verslaan met een knock-out in de eerste twee rondes. Tijdens een interview met Piers Morgan Uncensored stelde hij: "Het zal een enorm commercieel succes worden. De aanpak van Netflix is begrijpelijk. Als [Tyson] niet snel wint, kan hij niet winnen."

Hearn vervolgde: "Ik denk niet dat die andere jongen (Paul, red.) een geweldige bokser is, maar hij is fit, hij traint hard en hij is jong. Twee rondes, dat is het maximaal haalbare voor Tyson op zijn 58e. Hij zal er daarna fysiek doorheen zitten, en boksen op dat niveau is dan ronduit gevaarlijk. Ik vind het eigenlijk best triest."

Wat vind jij?

Deelt u de zorgen van Barry Hearn? Kan Mike Tyson Jake Paul knock-out slaan, of is zijn tijd voorbij? Laat je mening achter in de comments onderaan deze pagina!

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws