Primeur! MMA vechtsportgigant komt naar Nederland in mei MMA Nieuws
MMA Nieuws

Primeur! MMA vechtsportgigant komt naar Nederland in mei

Primeur! MMA vechtsportgigant komt naar Nederland in mei

BRAVE Combat Federation hervatte afgelopen weekend de activiteiten met BRAVE CF 81 in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Dit evenement markeert de start van een grootschalige Europese expansie voor de organisatie uit Bahrein, die maar liefst negen evenementen aankondigde voor de komende acht maanden, waarvan zes in Europa waaronder Nederland.

Opvallend is de sterke focus op Europa. Zo zal er op 12 oktober in Essen Duitsland een evenement plaatsvinden in samenwerking met Enfusion een van de grootste kickboksorganisaties ter wereld en uit Nederland afkomstig. Deze samenwerking omvat ook een primeur voor BRAVE CF een evenement in Nederland op 25 mei in Alkmaar.

Sterke Europese focus

Andere Europese evenementen die al vaststaan zijn op 28 september in Kroatië, 12 oktober in Duitsland, 19 oktober opnieuw in Ljubljana Slovenië en november in Frankrijk. Naast de Europese expansie plant BRAVE CF ook evenementen buiten Europa.

Zo staat er op 11 mei een evenement op de Mauritius eilanden (Afrika) op de planning, evenals twee evenementen in het Midden-Oosten: november in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en december in Bahrein, het thuisland van BRAVE CF.

Samenwerking met Enfusion en POWER NATION FC

BRAVE CF bouwt verder op haar Europese successen door strategische samenwerkingen aan te gaan. Zo is er een partnerschap gesloten met de Duitse organisatie Enfusion Live, die al een gevestigde naam heeft in de kickbokswereld.

Daarnaast is er een samenwerking met de Italiaanse MMA promotie POWER NATION FC, opgericht in 2004. Via het "PNFC ROAD TO BRAVE" circuit worden de beste Italiaanse talenten klaargestoomd om te debuteren in BRAVE CF events. Het eerste "ROAD TO BRAVE" evenement vindt plaats op 4 mei in Pordenone, vlakbij Venetië.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws