🎥 Jake Paul en Jutta Leerdam in shock: 'Nooit eerder gezien' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul en Jutta Leerdam in shock: 'Nooit eerder gezien'

🎥 Jake Paul en Jutta Leerdam in shock: 'Nooit eerder gezien'

Bokser Jake Paul en zijn vriendin Jutta Leerdam waren, net als vele anderen, in shock door de sensationele overwinning van Ryan Garcia op Devin Haney vandaag.

Garcia won de spectaculaire wedstrijd ondanks dat hij drie keer neerhaalde tijdens het gevecht om de wereldtitel. Door te zwaar te zijn (1.5 kilo) kon hij echter niet officieel kampioen worden.

Voor de wedstrijd was er veel te doen over Garcia's vreemde gedrag op social media maar hij verraste iedereen met een uitstekende prestatie. De juryleden beoordeelden de partij in het voordeel van Garcia.

Jake Paul deelt reactie op social media

Paul deelde op social media een video waarin hij samen met Jutta en zijn broer Logan verbijsterd toekijkt naar het moment dat Garcia Haney in de eerste ronde treft. De YouTuber-turned-boxer tweette vervolgens:

"Dit is de meest waanzinnige wedstrijd die ik ooit heb gezien. Wat een ongelooflijke en onverwachte gevecht! Ik kan amper ademhalen. Beide boksers zijn echte vechtersbazen, onderschat nooit iemand."

jake paul

Paul vs. Tyson: Dromen van spektakelgevechten

Paul, die binnenkort in een door Netflix uitgezonden wedstrijd tegen bokslegende Mike Tyson zal vechten, kan alleen maar dromen van dit soort spektakelgevechten. Zoals bekend, zijn veel hardcore boksfans geen fan van Jake Paul en de geruchten over gemanipuleerde wedstrijden.

Garcia en Paul: Historische Rivaliteit

Garcia en Paul hebben een verleden. Na Paul's laatste gevecht nam Garcia een sneer naar de social media sensatie door te zeggen dat hij zich schuldig voelt dat hij hem met boksen in aanraking heeft gebracht. Paul reageerde door tegen Garcia te zeggen:

"Het lijkt erop dat je gek aan het worden bent en wanhopig op aandacht aast. Je noemt jezelf miljardair, terwijl je maar één lucratieve wedstrijd hebt gehad."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws