Belgische MMA Vechter zet Amsterdam op zijn kop: 'Echte sloper' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Belgische MMA Vechter zet Amsterdam op zijn kop: 'Echte sloper'

Belgische MMA Vechter zet Amsterdam op zijn kop: 'Echte sloper'

Donovan Desmae, de Belgische MMA-vechter, heeft gisteren tijdens LFL MMA 12 in Amsterdam iedereen versteld staan met een spectaculaire "Walk Off Face Plant" knockout op Leonardo Blasco. De overwinning markeert een sterke comeback voor Desmae.

De LFL-organisatie, met Nederlandse roots is vastberaden om een prominente positie te verwerven in de wereld van MMA. Met regelmatige evenementen in de Gashouder Amsterdam heeft LFL de afgelopen jaren een stevige basis gelegd. De organisatie treed in de voetsporen van gevestigde namen zoals UFC Bellator MMA en PFL.

LFL 12: Een avond vol spektakel

LFL 12 was een avond vol spannende gevechten, met oud-ONE Championship en Bellator-vechter Pieter Buist die zijn debuut in LFL vierde met een overtuigende overwinning. Desmae's knockout was echter het hoogtepunt van de avond.

Desmae toonde koelbloedigheid en precisie in zijn gevecht tegen Blasco. Met een reeks welgemikte stoten bracht hij zijn tegenstander neer waardoor de scheidsrechter geen andere keuze had dan de wedstrijd te stoppen. De overwinning was een krachtige demonstratie van Desmae's vaardigheden en potentieel in de MMA-wereld.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws