10 Miljoen! Jake Paul gooit roer om geeft oud-rivaal pak geld Nieuws
Nieuws

10 Miljoen! Jake Paul gooit roer om geeft oud-rivaal pak geld

10 Miljoen! Jake Paul gooit roer om geeft oud-rivaal pak geld

Jake Paul gooit het roer om! Na zijn geplande bokswedstrijd tegen bokslegende Mike Tyson op 20 juli, richt de YouTuber zich volledig op zijn langverwachte MMA-debuut bij de PFL.

Boksen of MMA? Paul kiest voor beide!

De excentrieke Paul, beter bekend als "The Problem Child", staat voor een lucratieve clash met Tyson. De wedstrijd, uitgezonden via streaminggigant Netflix, belooft vuurwerk te worden. Toch ziet Paul dit gevecht niet als het einde van zijn vechtsportcarrière. Sterker nog, hij wil zich na Tyson volledig storten op MMA.

De inmiddels boksster geeft een oud rivaal 10 miljoen als deze met hem de MMA kooi instapt bij PFL. Paul is aandeelhouder bij PFL en wil daar snel vechten.

PFL wacht op 'Problem Child': Welke vechter kiest Paul als slachtoffer?

Vorig jaar tekende Paul al een contract bij de PFL, geleid door Donn Davis. Sindsdien bleef het echter stil rondom zijn MMA-avontuur. Op wat Jiu-Jitsu trainingssessies op Instagram na, lijkt Paul zich nog niet serieus te hebben voorbereid op zijn kooi debuut. Naar eigen zeggen verandert dat echter na de confrontatie met Tyson.

In zijn podcast "The Problem Child" benadrukt Paul zijn serieuze intenties om naar de MMA-kooi over te stappen. Sterker nog, hij heeft al twee droomtegenstanders op het oog: Nate Diaz en Jorge Masvidal. Met beide vechters heeft Paul al een verleden in de boksring. Vorig jaar versloeg hij Diaz nog met unanieme beslissing. Met Masvidal botst hij al langer online over een potentieel gevecht.

Wraakacties op schema? Diaz en Masvidal in het vizier!

Op zijn podcast kondigt Paul aan: "Ik meen het bloedserieus als ik zeg dat ik ze in MMA wil vechten." Hij vervolgt: "Masvidal of Diaz, in de PFL. Een aanbod van 10 miljoen dollar voor één van die gasten. Weet je wat? Ze verschuilen zich erachter dat ze het niet aandurven. Masvidal zegt dan: 'Je kan nog niet eens boksen, wat ga je in godsnaam in MMA doen? Ik kom uit Miami, Florida!' Daar verschuilt hij zich achter. Dus mijn aanbod staat nog steeds."

Paul sluit af met: "Ik wil één van die gasten na Mike Tyson in MMA. Uiteraard focus ik me eerst op Mike, maar daarna ga ik een halfjaar lang trainen voor mijn debuut."

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws