'Jij vieze teek!' Conor McGregor gaat los en geeft tijdlijn dopingtests
Home / Nieuws / ‘Jij vieze teek!’ Conor McGregor gaat los en geeft tijdlijn dopingtests

‘Jij vieze teek!’ Conor McGregor gaat los en geeft tijdlijn dopingtests

'Jij vieze teek!' Conor McGregor gaat los en geeft tijdlijn dopingtests

Conor McGregor hield afgelopen nacht een Twitter-tirade, waarbij hij zowel Joe Rogan als Khabib Nurmagomedov het vuur aan de schenen legde. Tevens gaf de Ier een tijdlijn voor zijn terugkeer naar de dopingtests van USADA.

Voormalig UFC-kampioen McGregor heeft sinds juli 2021 niet meer gevochten, nadat hij een beenbreuk opliep tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier begon een herstelperiode na een operatie. Tijdens zijn pauze werkte de Ier samen met acteur Jake Gyllenhaal om een ​​remake te maken van de klassieke actiefilm ‘Road House’ uit de jaren 80.

We gaan weer knokken

Hoewel McGregor naar verluidt de “best betaalde acteur aller tijden” is, heeft hij nog steeds de ambitie om in 2023 terug te keren naar de UFC-kooi. Nu geeft de Ier zijn bezorgde fans een update. “Ik ben vrij voor testen in februari. Ik zal mijn twee USADA voltooien en we boeken een gevecht”, schreef de Ier.

Voorafgaand aan die Tweet nam McGregor McGregor UFC-commentator Joe Rogan en zijn oude rivaal in Khabib Nurmagomedov flink onder vuur. Blijkbaar was de Ierse ster niet blij met het commentaar van Rogan over diens eerdere gevechten twitterde en poste een audiobericht. ,,Dat is kapot iemand slopen vriend. @joerogan. Heb je me ooit zo gezien? Nooit”, schreef McGregor die Rogan een vieze teek noemde.

Illegaal

“Dat was een illegale knie op het hoofd van een geaarde tegenstander. Hou je mond jij kleine dwaas,. Waar heb je het over?! Smash dit en smash dat,” zei McGregor. “Mijn knie in zijn verdomde oogkas. Bel de politie. vieze teek, jij.”

Naast zijn keuzewoorden voor de UFC-commentator, vond Conor McGregor ook tijd om foto’s te posten van zijn oude rivaal, Khabib Nurmagomedov. ,,Ik ga de hele familie mishandelen. Bovenop de kooi. Dat is een verdomde leeuw die daar aan het chillen is, en een angstige rat”, aldus McGregor.

Bekijk ook

Fan spot UFC-ster McGregor in Amsterdam! 'Geen foto's maken'

UFC-ster McGregor in Amsterdam gespot! ‘Geloofde mijn ogen niet’ (video)

Conor McGregor de grote UFC-ster blijkt dit weekend een tripje te hebben gemaakt

'Blijven opletten!' Coach mept bokser neer

‘Blijven opletten!’ Rappe Coach mept bokser neer (video)

Skills zijn alles in het boksen net als snelheid en goed kunnen stoten

Boksicoon Fury daagt 'kleine bitch' Usyk uit na verslaan Chisora

Boksicoon Fury daagt ‘kleine bitch’ Usyk uit na verslaan Chisora

Jij bent de volgende", zei Fury

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page