Vriend sleept Conor McGregor voor de rechter! 'Mes in de rug'
Home / Nieuws / Vriend sleept Conor McGregor voor de rechter! ‘Mes in de rug’

Vriend sleept Conor McGregor voor de rechter! ‘Mes in de rug’

Artem Lobov sleept Conor McGregor voor de rechter! 'Mes in de rug'

Conor McGregor wordt voor voor miljoenen ‘aangeklaagd’ door zijn boezemvriend Artem Lobov. Dit vanwege een geschil over het Whiskey merk van de Ier Proper Twelve.

De Rus Lobov, een langdurige sparringpartner en beste vriend van McGregor, beweert dat hij op het idee kwam en een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van het merk Proper Twelve. De UFC-superster verkocht vorig jaar zijn meerderheidsbelang in het bedrijf, samen met twee andere aandeelhouders, voor samen €500 miljoen.

Volgens de Irish Independent gelooft Lobov dat hij recht heeft op vijf procent van McGregor’s winst uit de verkoop van het merk. Dus heeft deze een rechtszaak aangespannen in Ierland. McGregor zal naar verluidt de rechtszaak aanvechten, wat waarschijnlijk tientallen miljoenen zal kosten en als een mes in de rug moet voelen..

Mes in de rug

Een woordvoerder van McGregor verteld onze redactie: “Proper No. Twelve Irish Whiskey is gemaakt, overgedragen, gebrandmerkt en onvermoeibaar gepromoot door Conor McGregor. Elke suggestie dat de aanklager een claim heeft op Proper No. Twelve is onjuist.”

De in Rusland geboren Lobov, die in Ierland woont werd na een aantal wedstrijden ontslagen door de UFC. McGregor heeft ondertussen een verliesreeks van twee gevechten allebei tegen Dustin Poirier. De Ier liep een beenbreuk op tijdens zijn laatste gevecht maar nadert zijn UFC-terugkeer in het begin van 2023.

Bekijk ook

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Wanneer vecht Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk?

Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk zal waarschijnlijk uiterlijk

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap

Bizar! Vechter voor dood in MMA-kooi na verboden trap (video)

Een techniek die bij veel vechtsporten verboden is

'10 keer gestoken!' Bokskampioen overleeft mes aanval

’10 keer gestoken!’ Bokskampioen overleeft mes aanval

Ik moest een onschuldig persoon beschermen tegen deze gestoorde vent.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page