Jamal Ben Saddik: 'Situatie rond kickbokser groot raadsel' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'Situatie rond kickbokser groot raadsel'

Jamal Ben Saddik: 'Situatie rond kickbokser groot raadsel'

De Belgische topkickbokser Jamal Ben Saddik werd afgelopen weekend opgepakt door de politie en zit nu in de cel. Volgens verschillende media zou hij gearresteerd zijn op verdenking van ontvoering en mishandeling. Bronnen beweren dat mensen rondom Ben Saddik het nieuws via de pers moesten vernemen.

Ben Saddik heeft de afgelopen tijd al te maken met tegenslag. Na het missen van de Glory Grand Prix in maart dit jaar, moest hij geopereerd worden aan teruggekeerde kanker. Na een kort verblijf in het ziekenhuis hervatte hij zijn trainingen in de hoop op een nieuw gevecht bij Glory.

Recent werd Ben Saddik veroordeeld tot 40 maanden cel, maar hij hoefde zich nog niet te melden in de gevangenis. Afgelopen weekend werd hij plots opgepakt, naar verluidt voor de ontvoering en mishandeling van een havenarbeider. Dit zou verband houden met drugshandel via de haven van Antwerpen.

Wat is er met Jamal Ben Saddik? 

Een bron laat weten dat de arrestatie van Ben Saddik bij zijn familie en vrienden, inclusief zijn advocaat, compleet onverwachts kwam. "Niemand weet precies wat er gaande is en de mensen om Jamal heen moesten het nieuws uit de pers vernemen. Zelfs zijn advocaat weet van niets," aldus de bron.

De Belgische politie houdt zich op de achtergrond, maar zou later deze week meer informatie vrijgeven. "Ze willen niets kwijt, wat de situatie nog frustrerender maakt. Jamal zit vast, maar hoe het met hem gaat is onbekend."

Is Jamal Ben Saddik het slachtoffer van een complot?

De bron voegt toe dat er mensen zijn die denken dat Ben Saddik als zondebok wordt gebruikt. "Het is simpel: Jamal is altijd bereikbaar en traint elke dag. Maar dat hij een grote drugsbaas zou zijn is onzin. Hij rijdt in een oude auto en moet rondkomen van zijn vechtinkomsten."

Deze bron is niet de eerste die beweert dat Ben Saddik een zondebok is. Wanneer de Belgische justitie meer informatie vrijgeeft, of dat Ben Saddik weer op vrije voeten komt, is nog onduidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws