Kickboks & Muay Thai Nieuws

Turkse vechtmachine Tayfun klaar om Glory te bestormen

Tayfun Ozcan maakt op 20 juli zijn langverwachte debuut in Glory kickboksen. De Turks-Nederlandse vechter, bekend om zijn meedogenloze vechtstijl en 28 knock-outs, is vastberaden om zich te bewijzen en een statement te maken in de prestigieuze organisatie.

Zijn tegenstander, Majid Amarouche, is geen onbekende in de kickbokswereld. De Marokkaanse vechter heeft 25 gevechten op zijn naam staan, waarvan hij er twee verloor. Amarouche staat bekend om zijn krachtige stoten en trappen, en heeft 10 van zijn overwinningen behaald via knock-out.

Ozcan onderschat zijn tegenstander niet, maar is ervan overtuigd dat hij genoeg ervaring en talent heeft om te winnen. "Ik heb al 86 gevechten achter de rug, dus ik weet wat er nodig is om te winnen op dit niveau," aldus Ozcan. "Ik ben klaar om te laten zien wat ik kan."

Ambities in Glory

Een overwinning op Amarouche zou een mooie start betekenen voor Ozcan's carrière in Glory. De vechter heeft al laten zien dat hij op het hoogste niveau kan meevechten, en hij hoopt zich te kunnen meten met de beste vechters in de featherweight divisie.

"Ik wil me bewijzen in Glory en mezelf vestigen als een van de beste vechters ter wereld," zegt Ozcan. "Een gevecht tegen Tyjani Beztati of Younes Smaili is zeker een van mijn doelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met hard werken en toewijding de top kan bereiken."

Ozcan is klaar om de kickbokswereld te bestormen en zijn debuut in Glory belooft een spektakel te worden. De Turkse vechter heeft alles in huis om te slagen, en de fans kunnen zich verheugen op een spannende en meeslepende partij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws