Glory's Big Sexy maakt rentree tegen Rico Verhoeven rivaal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Big Sexy maakt rentree tegen Rico Verhoeven rivaal

Glory's Big Sexy maakt rentree tegen Rico Verhoeven rivaal

Nico 'Big Sexy ' Horta (22-9, 3 KO) maakt op 31 augustus zijn rentree in de Lotto Arena te Antwerpen. Hij neemt het tijdens GLORY 94 op tegen de Franse Soufian Laidouni (36-3-1, 18 KO), de huidige nummer 5 in de ranking. Dit meldt Glory vandaag op basis van exclusieve informatie aan Vechtsport Info.

Horta viel al eerder op tijdens GLORY 92 in mei waar hij debuteerde bij de kickboksorganisatie. Hij nam toen op korte termijn de plek in van de geblesseerde Jahfarr Wilnis.

Horta wist het toen al tegen de nummer 1 gerankte zwaargewicht Levi Rigters tot het einde vol te houden en imponeerde. Nu krijgt hij dus een nieuwe kans om zich te bewijzen tegen een andere topvechter in de vorm van Laidouni die afgelopen maart de eerste tegenstander was voor Glory kampioen Rico Verhoeven in de Grand Prix.

Glory's Big Sexy maakt rentree tegen Rico Verhoeven rivaal
Laidouni (L) in gevecht met Verhoeven

Explosieve clash als main event

Het main event van GLORY 94 belooft een waar spektakel te worden. De onvoorspelbare Bahram Rajabzadeh (69-3, 61 KO) neemt het op tegen Stefan Latescu (17-3, 8 KO) in een clash tussen twee licht zwaargewichten die bekend staan om hun explosieve vechtstijl.

Verder keert de Belgische kickbokslegende Youssef Boughanem (188-43-8, 120 KO) terug in de ring. Hij vecht tijdens GLORY 94 op de main card tegen de talentvolle Italiaan Angelo Volpe (38-5, 12 KO).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws