Jake Paul wijst Nate Diaz af: 'Vuile lafaard' Nieuws
Nieuws

Jake Paul wijst Nate Diaz af: 'Vuile lafaard'

Jake Paul wijst Nate Diaz af: 'Vuile lafaard'

Jake Paul weigert Nate Diaz een rematch te geven nadat Diaz eerder vandaag mede UFC ster Jorge Masvidal in een bokswedstrijd versloeg en wraak nam voor zijn verlies in de UFC tegen Masvidal.

Na tien ronden boksen was het Nate Diaz die Jorge Masvidal te slim af was en op punten won. Masvidal was het niet eens met zijn verlies maar moest de aftocht blazen.

Na de wedstrijd daagde Diaz opnieuw Jake Paul uit waarvan hij een jaar geleden van verloor op 23 augustus in het American Airlines Center, Dallas, Texas. Jake Paul was er snel bij om te reageren maar ziet een tweede gevecht niet zitten en reageerde op social media: "Fuck you Nate Diaz, je bent een hoer die mijn PFL $ 15 miljoen MMA-aanbod heeft ontweken", schreef Jake.

Ook Masvidal kreeg een trap na van Jake: "En Masvidal is ook troep." Jake deed een aanbod aan Nate Diaz voor een MMA-gevecht bij PFL, waar Jake aandeelhouder is. Jake wilde volgens eigen zeggen 1.5 miljoen dollar neertellen voor het gevecht.

Critici zeggen dat Jake te bang is voor een rematch met Diaz omdat deze hem zal vernederen in de ring. In de tussentijd staat Jake geboekt voor twee bokswedstrijden.

Op 20 juli staat Jake tegenover ex-UFC ster en Bareknuckle bokser Mike Perry om in november tegen bokslegende Mike Tyson de ring in te gaan. Wat eerst op 20 juli zou plaatsvinden maar Tyson vanwege gezondheid perikelen afzegde. Dit gevecht zal nu in november dit jaar gebeuren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws