Legende Buakaw uit K-1 toernooi geslagen: '285e gevecht loopt fout af' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Legende Buakaw uit K-1 toernooi geslagen: '285e gevecht loopt fout af'

Legende Buakaw uit K-1 toernooi geslagen: '285e gevecht loopt fout af'

Tokio, 7 juli 2024 - In een grote schokkende verrassing is de Thaise legende Buakaw Banchamek uitgeschakeld in de eerste ronde van het K-1 World MAX 2024 toernooi in Tokio, Japan. De Bulgaarse vechter Stoyan Koprivlenski van Mike's Gym Oostzaan was te sterk voor de favoriet en stuurde hem met een beslissingsoverwinning naar huis.

Koprivlenski domineerde het gevecht vanaf het begin en zette Buakaw onder druk met harde stoten en trappen. In de laatste minuut van de eerste ronde landde hij een vernietigende rechterstoot die Buakaw naar het canvas stuurde. De scheidsrechter stopte het gevecht meteen.

De overwinning is een enorme opsteker voor Koprivlenski, die nu doorgaat naar de volgende ronde van het toernooi. Hij zal daar de Braziliaan Dengue Silva ontmoeten.

Nederlanders falen in K-1 World MAX toernooi

Naast Buakaw werden ook de Nederlandse vechters Darryl Verdonk en Romano Bakboord uitgeschakeld in de eerste ronde van het toernooi. Verdonk verloor van de Dengue Silva, terwijl Bakboord werd verslagen door Viktor Akimov.

Met de uitschakeling van Verdonk en Bakboord betekent dat er geen Nederlanders meer in het toernooi zitten waarvan vandaag de finales plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws