🎥 Jake Paul slaat rapper Lil Pump onderuit met één Body Shot: 'Pijnlijk' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul slaat rapper Lil Pump onderuit met één Body Shot: 'Pijnlijk'

🎥 Jake Paul slaat rapper Lil Pump onderuit met één Body Shot: 'Pijnlijk'

Jake Paul is misschien nog geen bokser van wereldklasse, maar er is geen twijfel dat hij nog steeds heel hard slaat.

In een recent podcast-optreden bewees Jake Paul, de 27-jarige vechter en YouTube ster, nogmaals dat hij loeihard kan slaan. Rapper Lil Pump vroeg om een body shot...zonder verdediging. Dat bleek geen slimme zet.

Filmpje toont genadeloze body shot op BS Podcast

De beelden van Paul's BS podcast spreken voor zich. We zien de 9-0 professionele bokser Paul een keiharde stoot uithalen die recht op de body van Lil Pump (echte naam Gazzy Garcia) terechtkomt. Lil Pump stort meteen neer, kermend van de pijn.

jake paul

Terwijl Lil Pump op de grond ligt te kreunen, staat Paul er lachend bovenop en zegt: "Ik zei je toch dat je het niet hoefde te doen?"

Lil Pump vs. Professionele bokser, geen eerlijke strijd

Met zijn lengte van 1 meter 65 en vechtgewicht rond de 63 kilo had Lil Pump weinig kans tegen Paul's brute body shot. Zijn reactie laat duidelijk zien dat het geen goed idee is om dit soort dingen met een professionele bokser uit te halen.

Paul richt zich weer op bokstrainingskamp na virale grap

Natuurlijk was deze grap met Lil Pump slechts een korte onderbreking van Paul's trainingsschema. Hij bereidt zich namelijk voor op een sensationele wedstrijd in juli tegen voormalig zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson.

De veelbesproken en ook bekritiseerde wedstrijd tussen Paul en de 57-jarige Tyson vindt plaats op 20 juli en wordt uitgezonden op Netflix vanuit het AT&T Stadium net buiten Dallas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws